Çikolata kisti olanlar tedavisi nedir nasıl yol izlediniz

çikolata kisti tüpleri tıkamazsa hamile kaliniyor. Hatta sezeryan dogum yaparken onu temizleyebiliyorlar
Bunu da iyi doktorda yaptırmak şart her doğum doktoru yapamaz herhalde .. Kadın olmak çok zor ya. Benim tüplerim açık düzenli de doktora gidiyorum.. Eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için ne zaman çocuk olucağını merak ediyorlar 😂 istiyoruz tabide Allah nasip ederse

Çikolata kisti varken hamile kalınırmı
Hamilelik konusunu bilmiyorum fakat cikolata kisti bende de vardi evlilik oncesi. Ve dr dogum kontrol hapi kullandirmisti yaklasik 1 yil kadar kullandim ve son kontrolumde hepsi temizlenmisti. Sonrasinda da adet duzensizligim olmadi. Sanirim tekrar etmedi.

Bunu da iyi doktorda yaptırmak şart her doğum doktoru yapamaz herhalde .. Kadın olmak çok zor ya. Benim tüplerim açık düzenli de doktora gidiyorum.. Eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için ne zaman çocuk olucağını merak ediyorlar 😂 istiyoruz tabide Allah nasip ederse
Tabi ki iyi doktor ve rahim filmi şart. O filmde tüpler net görünüyor. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin

X