- 23 Ağustos 2024
- 293
- 51
- 28
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Çikolata kisti varken hamile kalınırmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremde çikolata kisti olupta çocuk sahibi olan çok duydum . Bende de çikolata kisti var. Çocuk sahibi olmak için deniyorum.Çikolata kisti varken hamile kalınırmı
Evet cnm araştırınca öğrendim çoğu kişide oluyormuşÇevremde çikolata kisti olupta çocuk sahibi olan çok duydum . Bende de çikolata kisti var. Çocuk sahibi olmak için deniyorum.
Evet çoğu kişide varmış ama doktor beni onun bölümüne yönlendirince bende kötü birşey sandımçikolata kisti tüpleri tıkamazsa hamile kaliniyor. Hatta sezeryan dogum yaparken onu temizleyebiliyorlar
Bunu da iyi doktorda yaptırmak şart her doğum doktoru yapamaz herhalde .. Kadın olmak çok zor ya. Benim tüplerim açık düzenli de doktora gidiyorum.. Eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için ne zaman çocuk olucağını merak ediyorlar istiyoruz tabide Allah nasip ederseçikolata kisti tüpleri tıkamazsa hamile kaliniyor. Hatta sezeryan dogum yaparken onu temizleyebiliyorlar
Bende de var 5cm çikolata kisti şuan tedavideyim 1 yıldır bekliyoruz olumlu sonuç vermesiniÇikolata kisti varken hamile kalınırmı
Hayıt sirkesi kullanın bende alıp kullanacağımBende de var 5cm çikolata kisti şuan tedavideyim 1 yıldır bekliyoruz olumlu sonuç vermesini
Hamilelik konusunu bilmiyorum fakat cikolata kisti bende de vardi evlilik oncesi. Ve dr dogum kontrol hapi kullandirmisti yaklasik 1 yil kadar kullandim ve son kontrolumde hepsi temizlenmisti. Sonrasinda da adet duzensizligim olmadi. Sanirim tekrar etmedi.Çikolata kisti varken hamile kalınırmı
Tabi ki iyi doktor ve rahim filmi şart. O filmde tüpler net görünüyor. Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsinBunu da iyi doktorda yaptırmak şart her doğum doktoru yapamaz herhalde .. Kadın olmak çok zor ya. Benim tüplerim açık düzenli de doktora gidiyorum.. Eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için ne zaman çocuk olucağını merak ediyorlar istiyoruz tabide Allah nasip ederse