Ben sol yumurtalığımda 7,5 cm çikolata kisti ile bi çok kadın doğum doktoruna gittim. Hepsi ameliyat olmamı önerdi ve patlama tehlikesi olabilir dediler. O zaman henüz evli olmadığım için ameliyat olmak istemedim açıkçası. 8 ay önce evlendim ve rutin kontroller için yine doktora gittim. Kist hala olduğu gibi olduğu boyutuyla duruyordu. Bu seferki doktorum ameliyat önermedi çünkü yumurtalıklara zarar verilebileceğini söyledi. Yaşım itibari ile de doğal yollardan hamile kalmayı denememizi istedi. Nisan ayı içinde 1 ay boyunca soğan kürü uyguladım. Ve adet tarihim geldi 1 hafta geçti bende hiç bir belirti yok. İşe yaramadı kisti sökmedi diye üzüldüm. Tabi çevremdeki herkes hemen test yap diye ısrar etmeye başladı ama ben o kadar eminim ki tutmayacağına yok diyorum imkanı yok soğan suyu içtim tutmaz. Neyse bikaç gün sonra dayanamadım test yaptım ve sonuç pozitif. Hemen doktora gittik kistim 5,5 cm'e düşmüş ayrıca bi tane de myom çıkmış ama gayet normal bide gebelik kesem vardı. Uzun lafın kısası Rabbim isterse bizim boynumuz kıldan ince. Ben doktorların anlattıklarından sonra hep tüp bebekle bebek sahibi olabileceğimi düşünüyordum. Şu an 9 haftalık hamileyim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.