Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bende de öyle olsa şuan o var diye gebeliğim olmuyorBekarken çikolata kisti olduğu söylenmişti sonra bi daha gitmemiştim doktora evlenince de çocuğum oldu hiç bi sorun yaşamadım şükür
Bir önce ki formda açılana yazmıştım canım burayada yazayım Endometriozis tanısı aldım 6 ay önce çok ağrılı adet dönemlerim geçiyordu 3 doktora gittim 3.doktor kesin olarak bu tanıyı koydu 2.doktorum acil çocuk yapman lazım doğurganlığın azalacak dedi. Böyle sözler araştırmalar olmayanların hikayesini dinlemek strese sokuyor ve daha da olmasını engelliyor 6 cm kist var denildi dışa kanıyordu sonra 3 oldu sonra 2 çok araştırma yaptım. Hayıt macununa başladım 2 ay kullandım adetin 1.gününden yumurtlama gününe kadar ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim her ay düzenli adet görüyordum. 6 ay çocuk denedik 6.ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 ayda 4 cm olmuş kistin 2 ay önce 2 cm di şaşırdım dedi şu an hamileyim Allaha şükür bir sorun yok Bol bol dua ettim meryem suresi dinledim bu süreçte her şeyin başı stres artık olmuyor bu gidişle rahim filmi çekilecek diye boş vermiştim ovülasyon testini bırakmıştım ki hamile kaldım. Doğal yolla olmaz diye çok düşündüm duyduğum hikayelerden sonra ama oluyormuşçikolata kisti olanlar bana bilgi verebilir mi gebe kalabildiniz mi ne kadar süre de oldı
Rabbim inşallah bana da nasip eder rahim flimi çektirdim 1 yıldır tedavideyim aralık ayına kadar olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebege geçicez tedavi yanıt vermiyor bu ay umutluyuz hani insan stres yapmam diyor yapmıcam diyor ama o adet günü yaklaştında olan oluyor stresin en büyügü kafasında atıp tutuyor olmaz raporu yok ama zor olur raporu var çok agrılı geçiyor tedavisi psikolojisi rabbim kimseyi bu hasretle sınamasın hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misinBir önce ki formda açılana yazmıştım canım burayada yazayım Endometriozis tanısı aldım 6 ay önce çok ağrılı adet dönemlerim geçiyordu 3 doktora gittim 3.doktor kesin olarak bu tanıyı koydu 2.doktorum acil çocuk yapman lazım doğurganlığın azalacak dedi. Böyle sözler araştırmalar olmayanların hikayesini dinlemek strese sokuyor ve daha da olmasını engelliyor 6 cm kist var denildi dışa kanıyordu sonra 3 oldu sonra 2 çok araştırma yaptım. Hayıt macununa başladım 2 ay kullandım adetin 1.gününden yumurtlama gününe kadar ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim her ay düzenli adet görüyordum. 6 ay çocuk denedik 6.ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 ayda 4 cm olmuş kistin 2 ay önce 2 cm di şaşırdım dedi şu an hamileyim Allaha şükür bir sorun yok Bol bol dua ettim meryem suresi dinledim bu süreçte her şeyin başı stres artık olmuyor bu gidişle rahim filmi çekilecek diye boş vermiştim ovülasyon testini bırakmıştım ki hamile kaldım. Doğal yolla olmaz diye çok düşündüm duyduğum hikayelerden sonra ama oluyormuş
Merhaba. Bundan 2 ay öncesine kadar benim de çikolata kistim vardı. Evlenince öğrendim bende tam 4 sene belki daha uzun süre onunla yaşadım. Çocuğumun olmaması dışında bir sorunum yoktu. Evliliğimin 3.yılında kendiliğinden gebe kaldım ancak 6.haftada düştü doktorlar kistin bu düşüğe sebep olabileceğini söylediler. 2 ay önce de ameliyat oldum kistim alındı. Çok şükür iyi geçti ameliyat. Şimdi doktorum 1 yıl süre verdi doğal yoldan hamile kalabilmem için. Olmazsa biz de tüp bebek deneyeceğiz… Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallahçikolata kisti olanlar bana bilgi verebilir mi gebe kalabildiniz mi ne kadar süre de oldı
Tabiki de duam sizinle Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin lütfen stres etmeyin Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Zor bir süreç ama geçecek Güzel haberlerinizi bekliyorumRabbim inşallah bana da nasip eder rahim flimi çektirdim 1 yıldır tedavideyim aralık ayına kadar olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebege geçicez tedavi yanıt vermiyor bu ay umutluyuz hani insan stres yapmam diyor yapmıcam diyor ama o adet günü yaklaştında olan oluyor stresin en büyügü kafasında atıp tutuyor olmaz raporu yok ama zor olur raporu var çok agrılı geçiyor tedavisi psikolojisi rabbim kimseyi bu hasretle sınamasın hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misin
Peki ameliyat yumurtalıgın kalitesini düşürmedi miMerhaba. Bundan 2 ay öncesine kadar benim de çikolata kistim vardı. Evlenince öğrendim bende tam 4 sene belki daha uzun süre onunla yaşadım. Çocuğumun olmaması dışında bir sorunum yoktu. Evliliğimin 3.yılında kendiliğinden gebe kaldım ancak 6.haftada düştü doktorlar kistin bu düşüğe sebep olabileceğini söylediler. 2 ay önce de ameliyat oldum kistim alındı. Çok şükür iyi geçti ameliyat. Şimdi doktorum 1 yıl süre verdi doğal yoldan hamile kalabilmem için. Olmazsa biz de tüp bebek deneyeceğiz… Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
Oluyor ya stres ki ben aşırı stres yapan biriyim bu konuda da çok fazla yapıyorumTabiki de duam sizinle Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin lütfen stres etmeyin Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Zor bir süreç ama geçecek Güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim amh değerim 3.11 di ameliyattan önce. Doktorum değerimin çok iyi olduğunu düşüş olsa bile gebeliğe engel olmayacağını söyledi. O yüzden ameliyatı tercih ettim.Peki ameliyat yumurtalıgın kalitesini düşürmedi mi
Benim doktorum da ameliyat önermedi yumurta rezervlerini düşürürüz dedi benim amh degerim 4.78 o yüzden tedavi dedi baktık olmazsa ilk aşılama sonra tüp bebek dediBenim amh değerim 3.11 di ameliyattan önce. Doktorum değerimin çok iyi olduğunu düşüş olsa bile gebeliğe engel olmayacağını söyledi. O yüzden ameliyatı tercih ettim.
Benim amh 0.80 cikolata kisti ve infertilite tanısı kondu tüp bebek dedi doktorlar 36 yaş bu aradaBenim amh değerim 3.11 di ameliyattan önce. Doktorum değerimin çok iyi olduğunu düşüş olsa bile gebeliğe engel olmayacağını söyledi. O yüzden ameliyatı tercih ettim.
Merhaba öncelikle hamile kalmanıza çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBir önce ki formda açılana yazmıştım canım burayada yazayım Endometriozis tanısı aldım 6 ay önce çok ağrılı adet dönemlerim geçiyordu 3 doktora gittim 3.doktor kesin olarak bu tanıyı koydu 2.doktorum acil çocuk yapman lazım doğurganlığın azalacak dedi. Böyle sözler araştırmalar olmayanların hikayesini dinlemek strese sokuyor ve daha da olmasını engelliyor 6 cm kist var denildi dışa kanıyordu sonra 3 oldu sonra 2 çok araştırma yaptım. Hayıt macununa başladım 2 ay kullandım adetin 1.gününden yumurtlama gününe kadar ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim her ay düzenli adet görüyordum. 6 ay çocuk denedik 6.ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 2 ayda 4 cm olmuş kistin 2 ay önce 2 cm di şaşırdım dedi şu an hamileyim Allaha şükür bir sorun yok Bol bol dua ettim meryem suresi dinledim bu süreçte her şeyin başı stres artık olmuyor bu gidişle rahim filmi çekilecek diye boş vermiştim ovülasyon testini bırakmıştım ki hamile kaldım. Doğal yolla olmaz diye çok düşündüm duyduğum hikayelerden sonra ama oluyormuş
Normal şartlarda adetime 1 hafta kala kistten ötürü ağrı yaşarım hamileliğimi adet günü yaklaştıkça hiç ağrı çekmediğimi farkederek anladım adet günü çok şiddetli ağrılarım olur öyle adet olurum Adet günümde hiç ağrım olmadığı için şüphelenip gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Şu an 7 haftalık riskli gebelik grubundayım kistten ötürü çok fazla iş yapamıyorum yapınca ağrı yapıyor sağ tarafıma bıçak saplanmış gibi oluyor benimde sağ tarafımda kist bu yüzden hafif şeyler yapıyorum genelde dinleniyorum Ağrı ara ara bu şekilde devam ediyor maalesef benim 2 cm olan kist 4 cm olmuş. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinMerhaba öncelikle hamile kalmanıza çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde sol tarafımda 2 cm çikola kisti var âdetim yaklaştığında genellikle o bölgede iğne batması gibi ağrı yaşıyorum .
Merak ettiğim şey su siz hamile kaldığınızda çikolata kisti ağrısı hissettiniz mi ?
Hak veriyorum size benimde çok üstüme gelindi arkamdan kısır denildi hasta diye yayıldı Napacağız bunun çocuğu olmuyor diye konuşulduğunu duydum çok ağladım üzüldükçe daha takıntı haline getirdim Kötü şeyleri düşünmeyin bol bol dua okuyun çok güzel haberlerinizi inşallah tez zamanda alacaksınızOluyor ya stres ki ben aşırı stres yapan biriyim bu konuda da çok fazla yapıyorum
Çok şükür benim bebek olmuyor diye hiç bir söz söyleyen yok eşim olsun eşimin ailesi olsun aksine hep iyi motive ediliyorum ama bakalım kısmet kendi kendime sıkıntı ediyorum eşim çocuk çok istiyor onu üzgün görünce ister istemez sıkıntı ediyor insanHak veriyorum size benimde çok üstüme gelindi arkamdan kısır denildi hasta diye yayıldı Napacağız bunun çocuğu olmuyor diye konuşulduğunu duydum çok ağladım üzüldükçe daha takıntı haline getirdim Kötü şeyleri düşünmeyin bol bol dua okuyun çok güzel haberlerinizi inşallah tez zamanda alacaksınız
Canım hamilelikte mi büyümüş kistin ay öyleyse benim ki 5 cm hamile olursam baya büyürNormal şartlarda adetime 1 hafta kala kistten ötürü ağrı yaşarım hamileliğimi adet günü yaklaştıkça hiç ağrı çekmediğimi farkederek anladım adet günü çok şiddetli ağrılarım olur öyle adet olurum Adet günümde hiç ağrım olmadığı için şüphelenip gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Şu an 7 haftalık riskli gebelik grubundayım kistten ötürü çok fazla iş yapamıyorum yapınca ağrı yapıyor sağ tarafıma bıçak saplanmış gibi oluyor benimde sağ tarafımda kist bu yüzden hafif şeyler yapıyorum genelde dinleniyorum Ağrı ara ara bu şekilde devam ediyor maalesef benim 2 cm olan kist 4 cm olmuş. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Yorumunuz için çok teşekkür ederim dilerim hamileliğiniz çok kolay geçer .Normal şartlarda adetime 1 hafta kala kistten ötürü ağrı yaşarım hamileliğimi adet günü yaklaştıkça hiç ağrı çekmediğimi farkederek anladım adet günü çok şiddetli ağrılarım olur öyle adet olurum Adet günümde hiç ağrım olmadığı için şüphelenip gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Şu an 7 haftalık riskli gebelik grubundayım kistten ötürü çok fazla iş yapamıyorum yapınca ağrı yapıyor sağ tarafıma bıçak saplanmış gibi oluyor benimde sağ tarafımda kist bu yüzden hafif şeyler yapıyorum genelde dinleniyorum Ağrı ara ara bu şekilde devam ediyor maalesef benim 2 cm olan kist 4 cm olmuş. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin