Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor ameliyat falan dedi mi kistle alakalı ? kuzenimin 5 yıl çocuğu olmadı biraz geri kafalı oldukları için doktora gitmeye zor ikna etmiştik sonuç doktora gittiler ve cikolata kisti çıktı ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı1mm küçük çikolata kistim var rezervim düşük . Çikolata kisti olan yerde yumurta oluşmuyor . Tüp bebek aşamasındayım . Ama keşke gitse şu çikolata kisti
Yok canım demedi çok küçük dedi büyüklere ameliyat yapıyorlarmışCanım doktor ameliyat falan dedi mi kistle alakalı ? kuzenimin 5 yıl çocuğu olmadı biraz geri kafalı oldukları için doktora gitmeye zor ikna etmiştik sonuç doktora gittiler ve cikolata kisti çıktı ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı
Bazı bitki çayları öneriyorlar karahindiba papatya çayı bide karbonhidratı çok çok az tüketilmesi gerekiyormuş ama siz doktora danışmadan kullanmayın hiç birşey belki tedavinin seyrini değiştirir bilemeyiz o yüzden en doğrusu doktora danismakYok canım demedi çok küçük dedi büyüklere ameliyat yapıyorlarmış
Merhabalar, benim tek taraflı iki adet iki cm çikolata kistim var. Üç doktora gittim biri direk tüp bebek için yönlendirdi. Ben bütün beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli gıdaların hepsini beslenme düzenimden çıkarttım. Vitamin kullanmaya başladım. Daha sonra bir doktorun takviyelerini aldım. Aynı ay hayıt tohumlu bir karışım kullandım bir arkadaşım vermişti. Hepsini bir bir ay kullandıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah sizinde gönlünüze göre olur. Sevgiler1mm küçük çikolata kistim var rezervim düşük . Çikolata kisti olan yerde yumurta oluşmuyor . Tüp bebek aşamasındayım . Ama keşke gitse şu çikolata kisti
Canım benim çok sevindimmmm. Doktorum basit kiste çikolata kisti demiş yanlışlıkla, basit kistim de yok olmuşMerhabalar, benim tek taraflı iki adet iki cm çikolata kistim var. Üç doktora gittim biri direk tüp bebek için yönlendirdi. Ben bütün beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli gıdaların hepsini beslenme düzenimden çıkarttım. Vitamin kullanmaya başladım. Daha sonra bir doktorun takviyelerini aldım. Aynı ay hayıt tohumlu bir karışım kullandım bir arkadaşım vermişti. Hepsini bir bir ay kullandıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah sizinde gönlünüze göre olur. Sevgiler
Ben de çok sevindim senin adına, gözün aydınnCanım benim çok sevindimmmm. Doktorum basit kiste çikolata kisti demiş yanlışlıkla, basit kistim de yok olmuş
Merhaba kaç cm olduda ameliyat oldu acavaCanım doktor ameliyat falan dedi mi kistle alakalı ? kuzenimin 5 yıl çocuğu olmadı biraz geri kafalı oldukları için doktora gitmeye zor ikna etmiştik sonuç doktora gittiler ve cikolata kisti çıktı ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı