Çikolata kisti olabilir mi?

kavun kokusu

Buraya reklam alınır
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
6.426
15.443
448
Merhabalar. Adet dönemimdeyken ilk gün normal renkte kan oluyor, 2. günden bitene kadarsa kahverengi (tam renk tarifi verip mide bulandırmak istemiyorum). Çikolata kisti nedeniyle olabilir mi?

Teşekkür ederim cevap için. İlişki sırasında ağrım da oluyor. Doktorlara da gittim, farklı bölümlere. 1i kist var dedi, biri yok dedi. Şaştım kaldım.
ağrılı adet ve uzun sürmesi ve çok olması benim belirtilerimdi.doğru doktoru bulmak zor zaten.2 yılda 11 doktora gittim:(

ağrılı adet ve uzun sürmesi ve çok olması benim belirtilerimdi.doğru doktoru bulmak zor zaten.2 yılda 11 doktora gittim:KK43:
Çoook çok haklısınız, doğru doktoru bulmak resmen şans. Özel hastaneye gidiyorum ben, devlette 2 kere tatsız şey yaşadım. Allah kimseyi muhtaç etmesin devlet hastanelerine.
Kadın doğuma gittim, smear yapıldı, ultrasonla baktı ve hayır kist falan yok dedi.
Başka bölüme gittim, üroloji. Onlar da ultrason istediler, ultrasona bakarken doktor kistiniz var haberiniz var mı dedi.
Bir çıkıyor bir kayboluyor ya da doktorlardan biri işini bilmiyor.
Bu konuyu okuyan diğer arkadaşlara ek bilgi olsun: Adet dönemi yakınken kist benzeri şeyler görünebilirmiş, ben bu yüzden bitmesini ve üstünden 1 hafta kadar zaman geçmesini bekledim.
Adet rengim çikolata kistinde tarif edilen renkte, e ilişki sırasında ağrım da var. Ne yapacağım şimdi ben? :(
Sizin adınıza çok sevindim, sonuçta iyi ya da kötü bir teşhis konmuş. Şifanızı da bulursunuz inş.

Back