Çikolata kisti nedir nasil olur ?

Mavim-

Yusuf'um💙
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
67
310
8
26
Selam kızlar çikolata kisti nedir ya benim normal adetlerinde ilk başta kahverengi gelirdi sonra kırmızıya dönerdi ama bu son adetimde yine ilk baslarda kahverengi geldi ama sonrasında kahverengiyle bitti yani çok nadir kırmızı geldi sürekli koyu renk geldi sizinde böyle oluyormu

Cikolata kistin var dedi mi doktor. Muayene oldun mu hic. Cikolata kistinin adet kanamasi farkli olmaz. O vucudunla alakali renginin koyu acik kahverengi gelmesi.. her ay vucut atigin degisebilir. Adet kirli kandir zaten guzel renkli bekleme. Cikolata kistine gelince Allah kimseye vermese keşke cok zor bir sey. Adet duzenini bozabilir adetin duzenli olsa bile yerleri kemirircesine dogum sancisindan daha beter agri cekersin. Ki tedavi olmazsa her ay buyudukce patlama derecesine gelir ki patlarsa yumurtaliklarini kaybedebilir cocuk sahibi olamayabilirsin. Hatta ic kanama ile hasta kaybedilebilir bile. Kendi basimdan gecenleri anlattim ozet olarak.Sana zararlarindan bahsettim ki boyle bir seyin varsa once bir doktora muayene ol. Burda kimse kanamandan hastaligindan anlamaz canim. Sana arkadas tavsiyem olsun.

Ayyy korktum valla hiç gitmedim doktora bebegim var onu bırakıp gidemedim daha ama bi gokukiyim en iyisi sağol bilgilerin icin

Ayyy korktum valla hiç gitmedim doktora bebegim var onu bırakıp gidemedim daha ama bi gokukiyim en iyisi sağol bilgilerin icin
Rica ederim canim ben cektim baska kimse cekmesin. Insallah cikmaz ihmal etme sagligini gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…