• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti mi???Fonksiyonel kist mi??

cueca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
176
0
116
Ankara
Kızlar bu konu ile ilgili çok şey yazılmış neredeyse hepsini okudum ama benim gibi olan birine rastlamadım.2yıl önce evlendim ve ilk muayenede doktor çikolata kistim olduğunu söyledi çoçuk istiyorduk ilaç yada başka birşey vermedi 6 ay sonra tekrar gelin dedi bu arada eşim de varikosel ameliyatı oldu bi 6 ay daha geçti biz hiç korunmadık çoçuğumuz da olmadı bu arada ben 2 doktora daha gittim onlarda çikolata kistim olduğunu söylediler 2,5 cm kadar yumurta rezervlerim azalır diye çok da ameliyat önermediler bu arada bu doktorların hepsi prof randevu için günlerce beklediğim oldu,bu ay inanılmaz derece de ağrılarım başladı regliden sonra nefes alamıyorum midemin kasılmasından ağrı kesiciler fayda etmiyor 8 gün öncede regli oldum normal günümden,hemen jinekoloğa gittim bu başka bir doktor kistim 4,5 cm olmuş fakat bu çikolata kistine benzemiyor renkli ultrasona gidin bir de dedi oradaki kadında aynı şeyi dedi ve içleri boş olduğu için bunun fonksiyonel kist olabileceğine karar verdiler doğum kontrol hapına başladım adet süresince ağrılarım azalmıştı bugün bitti ve ben şuan bunu yazarken bile çektiğim acıdan kıvranıyorum o kadar acıyor ki ağrı kesici sadece ağrıyı hafifleştiriyor nolur eğer bunu geçirecek birşey biliyorsanız benimle paylaşın ve o kadar doktor çikolata derken fonksiyonel olmasının imkanı var mı sizce???

Back