• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti kahverengi akıntı

deniz_durak

www.kpssmaratonu.com
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
147
3
296
Bursa
Merhabalar. Adet sonrası Çikolata kistinden dolayı kahvedengi akıntı oluyor. Akıntı kistten mi geliyor yani kahverengi akıntı olması kistin küçüldüğünü eridğini gösterir mi? Virüs sebebiyle doktorada gidip baktıramıyorum.

Çikolata kistleri her ay kahverengş akıntı oluşturur mu acaba
Bendede var o lanet seyden gecmiyor eridiği için değil o kahve akıntı kistin olduğu için geliyor her ay bendede olıyor basta eridi sanıyordm ama malesef doktora gttiğimde aynı sekilde durduğunu öğrendm ilaçşar fayda etmedi hayıt tentürü içiyorm bende bikaç gündür bakalm eriyecekmi hayıt eritiyormş

Benim her ay kahverengi akıntı ile başlar regl dönemim sonra normal kanamaya döner. 7 8 yıl önce pedde simsiyah şeklindeydi. Çikolata kisti bu tarz bsy mi bugune kadar en az 10 dr a gittim illa biri söylerdi herhalde. Bilen aydınlatabilir mi

Benim her ay kahverengi akıntı ile başlar regl dönemim sonra normal kanamaya döner. 7 8 yıl önce pedde simsiyah şeklindeydi. Çikolata kisti bu tarz bsy mi bugune kadar en az 10 dr a gittim illa biri söylerdi herhalde. Bilen aydınlatabilir mi
Benim de adetlerim hep öyle başlıyor bana da hiç bir doktor çikolata kisti var demedim kafam karıştı ya. Peki senin ağrın çok oluyor mu

Benim de her ay kahve akıntıyla başlıyor. Bende kaç doktora gittim demediler öyle bir şey. Kahve akıntı için de normal dedi başlangıcında oluyor ise Yani ardından sökülme oluyorsa normalmiş ama regl ile bağlantılı değil ise sorunmuş. Edindiğim bildiler böyle ama hep kafamı kurcalıyor..

Back