Gebeliğe Hazırlık Cikolata kisti ile hamilelige hazirlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Selam.Ben 25 yasindayim, sag overde 4, sol overde 2 cm cikolata kistim var.2 ay once hsg cektirdim sonuc tuplerim de acik.5aydir deniyoruz daha cocugum olmadi.Esimde ileri haraket 18.
5 ay nedirki diye bilirsiniz ama bu kistle malesef zaman aleyhimize yapisiklik felan olusturuyor.Asilama dusunuyorum su siralar.Spermden dolayi hem de.Yaptiran varmi?

Merhaba ben bugün 2. Aşılamayı yaptırdım. Eşimde herhangi bir sorun yok. Tek sorun bendeki kistler Sağ yumurtalıgımda 2 adet var. Biri 3 diğeri 2.5 dediğiniz gibi kistlerden çok yapışıklıklar sıkıntı yaratıyor

İnsaAllah tutar solda yok ama bisey degilmi

Ben 4 cm çikolata kistiyke hsg sonrası 3 ayda hamile kaldım belki sende kalırsın canim hsg sonrasi hamile kalan cok var

Ben 4 cm çikolata kistiyke hsg sonrası 3 ayda hamile kaldım belki sende kalırsın canim hsg sonrasi hamile kalan cok var
Kist olan yumurtaliktanmi kaldin yoksa oburundenmi? Benim hsg 2 ay oldu yok bisey daha, 1 ay daha var bakalim

Hayırlı olsunnn.. evet öyle bir ihtimal varmış çünkü hsg den küçük yapışıklıklar varsa açılıyormuş ama maalesef bende olmadı. Yaşınız kaç acaba?

Canım kuzeniminse çikolata kisti vardı doktorlar asla çocuğun olmaz tüp bebeğe başvur dediler 1 aya kalmadı hamile kaldı hiç birşey yapmasına gerek bile kalmadı inşallah sanada tattırır Rabbim

Canım kuzeniminse çikolata kisti vardı doktorlar asla çocuğun olmaz tüp bebeğe başvur dediler 1 aya kalmadı hamile kaldı hiç birşey yapmasına gerek bile kalmadı inşallah sanada tattırır Rabbim
Ayy amin can ALLAH her kese nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende de çift taraflı çikolata kisti var 1 yıldır vısanne kullandım. 6 aydır denememize ragmen olmadı çocuk. sol tüpümün de kapalı olduğunu ögrendim. doktorum direk tüp bebeğe yönlendırdi. ne yapacagımı nerde yaptıracağı mı bende bilemıyorum

Merhaba bende 1.5 yıllık evliyim yaşım 32 benimde sol yumurtaligimda 4.5 cm çikolata kistim var hsg temiz çıktı esimdede bir problem yok ama 1 yıldır hamile kalamıyorum 2 kere aşılama yaptırdım olmadı bende çok yoruldum bu süreçten şimdi tüp bebek tedavisine başlıycam 2 tane hastaneyle görüştüm ve çikolata kisti varsa aşılama tutması biraz zor ilk baştan tüp bebeğe başlamalıydınız dedi bana artık napicagimi şaşırdım bende çikolata kisti olup tüp bebekte hamile kalan varmı acaba aranızda ?

merhaba, bilgim olmadığı için soruyorum. Aşılama ileri hızda problem olduğunda mı öneriliyor? Daha önce forumda tam tersini okumuştum sanki, ileri hız düşükse aşılama işe yaramıyor gibi?

Her çikolata kisti konusu gördüğümde paylaşıyorum bunu tekrar tekrar görüp rahatsız olan varsa kusura bakmasın ama birilerine faydalı olur belki diye umut ediyorum

canım bende de cikolata kisti var ve sol tüpüm kapalı doktor aşılama yapıcaktı baska doktorlara sordugumda şansımın çok düşük oldugunu ve kıstı büyütebileceğini söylediler. aşılama sonrası kıstlerınde buyume oldu mu senın ?

Merhaba kistimde çok şükür büyüme olmadı fakat çok kafam karışık benimde devlet hastaneleri detaylı bilgi vermiyor Malesef benimde tüp bebekten başka şansım olmadığını söylediler bende tüp bebek tedavime basliycam Eylül ayında ne kadar şansım var bilmiyorum ama rabbimin nasip etmesini bekliyorum insallah olumlu sonuç alırım

INSALLAH CANIM. BENDE EYLULDE ÖN GÖRÜŞMEYE GİDİCEM

Bende de çikolata kisti vardı 2015 yılından beri 2 cmndinsürekli dogum kontrol kullandım büyümesin diye sonra ilacı bıraktım 2018 de kontrole gittim 6 cm olmustu. Gecen yıl evlendim doktora gittim 4 cm dediler sonra tekrar dogum kontrol 1 ay kullandım kistin yok olmus dedi ve gebelik için çatlatma iğnesi vurulabilirsin dedi. Ama bana hic güvenilir gelmedi. Senelerce dogum kontrol kullandım erimeyen kist nasıl 1 ayda eridi ben anlam veremedim acaba doktor mu göremedi?

Ben bu kisti ögrendigimden beri farklı doktorlara gittim hepsinin yorumunu merak ettim sonuç olarak söyledikleri birşey vardı bana oda kistimin boyutu hep aynıydı bu öyle bir kist ki ameliyatla bile çözümü geçici ameliyat olursun 2 bilemedin 3 ay sonra tekrar çıkıyormuş bu kist tabi kişiden kişiye değişiyormuş kısacası inşallah sizin kistiniz yok olmustur başka bir doktora daha gidin bence bide ve hamile kalmak istiyorsanız mutlaka tedavinizi olun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…