çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Benimde cikolata kistim bi kere patlatildi laparaskopi ile ama kisa surede tekrarladi suan 4 bucuk santim cocuk deneyimlerimizde sonucsuz kaldi artik tüp bebege karar verdik bakalim artik hakkimizda hayirlisi
şuan gittiğim doktor hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlayalım dedi. bence sende zaman kaybetme

şuan gittiğim doktor hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlayalım dedi. bence sende zaman kaybetme
Bugun gittim canim hastahaneye kistim 5 cm olmus dedi bu sekilde tüp bebek yapamayiz dedi doktor 3 aylik menapoz ignesi yapalim sonra bakicam kuculmusmu kist dedi kafam iyice karisti o ignenin zarari olurmu bana acaba offf of yoruldum artik

Bugun gittim canim hastahaneye kistim 5 cm olmus dedi bu sekilde tüp bebek yapamayiz dedi doktor 3 aylik menapoz ignesi yapalim sonra bakicam kuculmusmu kist dedi kafam iyice karisti o ignenin zarari olurmu bana acaba offf of yoruldum artik
Bende kullandım o iğneden geçti üç ay bakalım nasıl olacak bende pek bilmiyorum sadece tecrübe ettiğim şeyleri söyleyebilirim, iğneyi olduktan 5 gün sonra tekrar adet oldum olması gerekenden önce ve yaz boyunca yandım kavruldum. Sen şanslısın üşümezsin yazın iyi tarafından bak bakalım benim kistlerim küçülmüş mü yazarım burdan sana tatlım

Ayni yollardan geciyoruz desene canim evet dr.da sicak olursun gergin olursun dedi ama beni tedirgin Eden onlar degildi ya adet olamassam diye korkmaya baslamistim ama sen ne guzel olmussun masallah bu ayin sonunda gel ilk igneni yapalim dedi bakalim Nasil olacak senin tüp bebek tedavin ne zaman basliyacak canim guzel haberleri bekliyorum

Merhaba oncelikle Rabbim hepimize şifa versin.. Benim sol over da 4cm ve 1 cm olmak uzere iki tane cikolata kistim var . 6 aylik evliyim doktor yeni evli oldugum icin 1 seneye kadar deneyin kendiliginden cocugun olabilirde olmayabilirde dedi. Bebek olursa kist kaybolur dedi. Bakalim henuz bebek yok umarim Rabbim hayirlisiyla nasip eder

Amin canim Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah evet bebek olunca kisti yok ediyoda ahhh bi olsaBen laparoskopiyle ameliyat oldum kistim tekrarladi bugun gittim Dr.5 cm dedi cikolata kistim icin 4 cm bisey daha var dedi odami kist bilmiyorum sen hayit otu kullan bikac ayda soga kürü yap Allahin izniyle gebe kalirsin daha yeni evlisin

Sogan kürü beni biraz korkuttu iki.kisi yapti cevremde ikisindede farkli problemler olustu sogan kurunden sonra. O yuzden baslamadim

yumurta dondurmanı tavsiye ederim kafan rahat olur

yumurta dondurmanı tavsiye ederim kafan rahat olur
Gecmis olsun Arkadasim bendede cikolata kisti var sende cocuk olmasini zorlastiran her iki kistde olmasi isini biraz zorlastiracaktir mutlaka ama yinede kendini cok üzme simdi cok tedaviler var olmadi tüp bebek yapabilirsin benim bi akrabam pko ile iki kere gebe kaldi ilkini dusurdu ama simdi yine 7 haftalik filan hamile olmaz diye bisey yok Rabbimden umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…