Amin canım inşallahbendede cikolata kisti var ilk basta doktorum ihtimaller olarak bahsetti 6 ay olmassa gel dedi ama benim adetim hic lekelenmeden oluyordu 3 aydir once lekelenip sonra olmaya ve yumurtlama donemlerimdede sancim olmaya baslayinca tekrar gittim normal oldugunu kistin zaten anlami bunlar dedi kan testi yapti sonrasinda 1 yil bile bekleyebilecegimi rahat olmam gerektigini soyledi bizde cevremizde cocuk sorana bizde istiyoruz artik ama allah ne zaman nasip ederse ozaman olur demeye basladik artik kimse sormuyor bile bir kayinvalidem sabirsizlikla bekliyor guzel haberi ama allah razi olsun hic bunaltmadi oldugunda ilk bana soyle bak saklama sakin diye soyluyor sadece umarim tez zamanda hepimiz guzel haberler aliriz
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhBende bu kist mağduruyum ya aşılama bile yaptık olmadı ocağa kadar olmazsa tüp dedi doktor rabbim yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inş
Hep okuyorum senin yazılarını cnm Rabbim naisp etsin sana ve her bekleyene inş.. Bişey sorucam sana bende de malesef bu kist ten var vajinal muayeneyle kesinleşti 18 yaşımdan beri var zaten 30 yaşındayım. Doktor emar istedi bana çok anlamsız geldi kistim le uğrşaıyo sürekliBende bu kist mağduruyum ya aşılama bile yaptık olmadı ocağa kadar olmazsa tüp dedi doktor rabbim yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inş
Çok değişik şeyler okuyorum valla her doktorun tekniği farklı heralde, bende iki doktor değiştirdim ama kısmen aynı şeyler yaptılar bana, son bi doktor daha değiştircem doğudayız gerçi ne kadar şansım olabilir bilmiyorum ama hayırlısı bakalım ya amin inşallah senin de tutar canımHep okuyorum senin yazılarını cnm Rabbim naisp etsin sana ve her bekleyene inş.. Bişey sorucam sana bende de malesef bu kist ten var vajinal muayeneyle kesinleşti 18 yaşımdan beri var zaten 30 yaşındayım. Doktor emar istedi bana çok anlamsız geldi kistim le uğrşaıyo sürekli
Yani emar istemesi normal mi ben bebek istiyorum ve daha önce doğum kontrol ilacı denedim küçülmedi kistimÇok değişik şeyler okuyorum valla her doktorun tekniği farklı heralde, bende iki doktor değiştirdim ama kısmen aynı şeyler yaptılar bana, son bi doktor daha değiştircem doğudayız gerçi ne kadar şansım olabilir bilmiyorum ama hayırlısı bakalım ya amin inşallah senin de tutar canım
Bilemedim canım duymadım hiç ama vardır belki bi bildiği, çektir bakalımYani emar istemesi normal mi ben bebek istiyorum ve daha önce doğum kontrol ilacı denedim küçülmedi kistim
Valla vajinal ultrasonda görüyo zaten bana saçma geldi emar istemesi araştırdım da biraz. Sanırım değiştircem doktorumuBilemedim canım duymadım hiç ama vardır belki bi bildiği, çektir bakalım
MERHABA;Merhaba arkadaslar 14 aylik evliyim son 4aydir cocuk dusunuyoruz evlendigim gunden beri cevremde cocuk yapin diyenlere istemiyoruz suan dedigimde bir suru seyler soyluyorlardi ben yaklasik 7 8 aydir cozumu buldum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyorum kimse ustune laf soyleyemiyor en yetkili merciye atin topu gereksiz uzayan sohbetlerden kaciniyorsunuz
Evet doğal yolla olduMERHABA;
KİSTLE HAMİLE KALABİLMİŞSSİNİZ.DOĞAL YOLLAMI OLDU?
Kac ay sonra oldu uyguladiginiz kür vs varmiydiEvet doğal yolla oldu
Hayır hiç birşey yoktu 4. Ayda hamile kaldimKac ay sonra oldu uyguladiginiz kür vs varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?