• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ile doğal yollardan hamile kalan varmı

bendede cikolata kisti var ilk basta doktorum ihtimaller olarak bahsetti 6 ay olmassa gel dedi ama benim adetim hic lekelenmeden oluyordu 3 aydir once lekelenip sonra olmaya ve yumurtlama donemlerimdede sancim olmaya baslayinca tekrar gittim normal oldugunu kistin zaten anlami bunlar dedi kan testi yapti sonrasinda 1 yil bile bekleyebilecegimi rahat olmam gerektigini soyledi bizde cevremizde cocuk sorana bizde istiyoruz artik ama allah ne zaman nasip ederse ozaman olur demeye basladik artik kimse sormuyor bile bir kayinvalidem sabirsizlikla bekliyor guzel haberi ama allah razi olsun hic bunaltmadi oldugunda ilk bana soyle bak saklama sakin diye soyluyor sadece umarim tez zamanda hepimiz guzel haberler aliriz
Amin canım inşallah 😍

Bende bu kist mağduruyum ya aşılama bile yaptık olmadı ocağa kadar olmazsa tüp dedi doktor rabbim yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inş😞🙏🏻

Bende bu kist mağduruyum ya aşılama bile yaptık olmadı ocağa kadar olmazsa tüp dedi doktor rabbim yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inş😞🙏🏻
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh 🌿

Hep okuyorum senin yazılarını cnm Rabbim naisp etsin sana ve her bekleyene inş.. Bişey sorucam sana bende de malesef bu kist ten var vajinal muayeneyle kesinleşti 18 yaşımdan beri var zaten 30 yaşındayım. Doktor emar istedi bana çok anlamsız geldi kistim le uğrşaıyo sürekli

Hep okuyorum senin yazılarını cnm Rabbim naisp etsin sana ve her bekleyene inş.. Bişey sorucam sana bende de malesef bu kist ten var vajinal muayeneyle kesinleşti 18 yaşımdan beri var zaten 30 yaşındayım. Doktor emar istedi bana çok anlamsız geldi kistim le uğrşaıyo sürekli
Çok değişik şeyler okuyorum valla her doktorun tekniği farklı heralde, bende iki doktor değiştirdim ama kısmen aynı şeyler yaptılar bana, son bi doktor daha değiştircem doğudayız gerçi ne kadar şansım olabilir bilmiyorum ama hayırlısı bakalım ya amin inşallah senin de tutar canım🙏🏻🤗

Çok değişik şeyler okuyorum valla her doktorun tekniği farklı heralde, bende iki doktor değiştirdim ama kısmen aynı şeyler yaptılar bana, son bi doktor daha değiştircem doğudayız gerçi ne kadar şansım olabilir bilmiyorum ama hayırlısı bakalım ya amin inşallah senin de tutar canım🙏🏻🤗
Yani emar istemesi normal mi ben bebek istiyorum ve daha önce doğum kontrol ilacı denedim küçülmedi kistim

Yani emar istemesi normal mi ben bebek istiyorum ve daha önce doğum kontrol ilacı denedim küçülmedi kistim
Bilemedim canım duymadım hiç ama vardır belki bi bildiği, çektir bakalım

Bilemedim canım duymadım hiç ama vardır belki bi bildiği, çektir bakalım
Valla vajinal ultrasonda görüyo zaten bana saçma geldi emar istemesi araştırdım da biraz. Sanırım değiştircem doktorumu

Canlarim doktor tercih ederken endometriozist konusunda uzman olmasina dikkat edin benim doktorum bu konuda uzman olmadigini 1yil icinde cocugum olmassa bu konuda uzman bir doktorla devam etmem gerektigini ve hamile kalirsamda yine bu konuda uzman bir doktorun takibinde olmam gerektigini soyledi doktor ararken mutlaka uzmanlik alanlarini arastirin her kadin dogumcu jinekoloj her kadin hastaliginda uzman olamiyor malesef

arkadaşlar çikolata kisti olup hamile kalan varmı varsa hamilelik belirtisini ögrenmek istiyorum siteyi gezdim hamile kalan çok varmış ben hamilelik belirtilerini merak ediyorum bendede çikolata kisti var 4cm ve bebek istiyorum bu ay ayın 30 regl olmam lazımdı daha olmadım kasık agrım var bi 10 gündür ha adet oldum ha olacam gibi his var bel agrım var baş dönmem var hep canım bişey istiyor ama adını bilemiyorum sizce hamile olabilirmiyim bi tahlil yada test yapabilirdim ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum sonuç olumsuz olunca yıkılıyorum bi fikriniz varmı arkadaşlar şimdiden çok saolun

Merhaba arkadaslar 14 aylik evliyim son 4aydir cocuk dusunuyoruz evlendigim gunden beri cevremde cocuk yapin diyenlere istemiyoruz suan dedigimde bir suru seyler soyluyorlardi ben yaklasik 7 8 aydir cozumu buldum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyorum kimse ustune laf soyleyemiyor en yetkili merciye atin topu gereksiz uzayan sohbetlerden kaciniyorsunuz
MERHABA;
KİSTLE HAMİLE KALABİLMİŞSSİNİZ.DOĞAL YOLLAMI OLDU?

Back
X