- 8 Eylül 2015
- 375
- 103
- 41
Tekrar merhaba, acaba tadı rahatsız etmeyen hangi markaydı bakabildiniz mi? Ben nette biraz baktım, hepsine "İngiliz karbonatı" demişler; ama üreticiler farklı sanırım.merhaba ben soğan kürü uyguladım akıntıyı arttırıyor bir temizlik operasyonu etkisi olabilir ama benim kistlerime hiç bir etkisi olmadı aynen aynı boyutta öylece duruyorlardı soğan kürüne rağmen. bu arada benim ilk aldığım karbonat mavi beyaz renkliydi adını unuttum istersen eve gidince bakarım onun tadı yoktu sanki su içiyormuşsun gibiydi tuzlu değildi. ama sonradan aldığım 2. kutu şifa karbonat kutusu kırmızı beyaz renkli acayip tuzluydu. sanki deniz suyu içiyordum beğenmedim. tuz oranı az olanı alırsan severek içersin. gün içinde normal phı yüksek saka su içtim aradabir normal ohta farklı markalar o kadar dikkat etmedim. ama eve saka su aldık phı 8,22. ben biraz kuralcı olduğum için söylenileni aynen uyguladım. sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak hazır suya ilave edip içtim.
benim aldıklarımda biirbirinden farklı.hem tadları hem de kutuları.Tekrar merhaba, acaba tadı rahatsız etmeyen hangi markaydı bakabildiniz mi? Ben nette biraz baktım, hepsine "İngiliz karbonatı" demişler; ama üreticiler farklı sanırım.
İçimi en kolay hangisi? Böyle sorayım o zaman :)benim aldıklarımda biirbirinden farklı.hem tadları hem de kutuları.
şimdi eşimi arayıp sordum markasını canım kendisi evdeydi ben işte.İçimi en kolay hangisi? Böyle sorayım o zaman :)
inşallah şifa bulursun. sonuçta bedenler işleyişler aynıysa mantıken hastalıkta aynıysa ben şifa bulduysam sen neden bulamayasın. Allahın izniyle kurtulursun en kısa zamanda.
merhaba ben 2 ekim de başladım içmeye arada düzensizlikler oldu tabi.ama çok az.15 güne kadar adet olacam o zaman tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum.sol yumurtalıkt 2.75 cm lik bir kistim var.sağda da kiste benzeyen bişey var demişti.umarım geçmiştir.Kızlar ben de denemeye başladım sağ yumurtalığımda 3 adet sol yumurtalığımda 2 adet çikolata kistim var, pek umudum yok ama inşallah fayda eder
Iste bu marka bana cok tuzlu geldiben şu anda bunu kullanıyorum.
BEN DE BAŞKA BİR MARKA KULLANIYORUM...acaba hamile kalmayı zorlaştırır mı diye de bazen korkuyorum sizce etkisi olur mu kızlar..ama bi yandan da kistlerimden kurtulmayı çok istiyorumben şu anda bunu kullanıyorum.
bence hamile kalmayı zorlaştırmaz kemal milar ın sayfasında okumustum.ama yine de tıbbı bilgim yok.BEN DE BAŞKA BİR MARKA KULLANIYORUM...acaba hamile kalmayı zorlaştırır mı diye de bazen korkuyorum sizce etkisi olur mu kızlar..ama bi yandan da kistlerimden kurtulmayı çok istiyorum
Bu ay aşılama yapıldı bana ne olur ne olmaz diye bıraktım kullanmayı canım...inşallah aşılamam tutar dagerek kalmazbence hamile kalmayı zorlaştırmaz kemal milar ın sayfasında okumustum.ama yine de tıbbı bilgim yok.
umarım bebeğin olur.ben de adet gününü bekliyorum.Bu ay aşılama yapıldı bana ne olur ne olmaz diye bıraktım kullanmayı canım...inşallah aşılamam tutar dagerek kalmaz
Mrb ben de kısmen Asidik beklemiyorum. İdari 7 ile 9 arası değişiyor. Hala şifa marka karbonat içiyorum. Çikolata. Şeker ve kahve hergün tüketiyor bir de kahvaltıda reçel çok yerim.adetime son bir hafta Dr gidecem.
Karbonat işe yaradı mı sizde de?Zahmet oldu size, teşekkür ederim Keyra :) Deneyip göreceğiz artık, Allah'tan ümit kesilmez, neyin iyi geleceğini pek tartamıyorum :)