Çikolata kisti için karbonat

merhaba ben soğan kürü uyguladım akıntıyı arttırıyor bir temizlik operasyonu etkisi olabilir ama benim kistlerime hiç bir etkisi olmadı aynen aynı boyutta öylece duruyorlardı soğan kürüne rağmen. bu arada benim ilk aldığım karbonat mavi beyaz renkliydi adını unuttum istersen eve gidince bakarım onun tadı yoktu sanki su içiyormuşsun gibiydi tuzlu değildi. ama sonradan aldığım 2. kutu şifa karbonat kutusu kırmızı beyaz renkli acayip tuzluydu. sanki deniz suyu içiyordum beğenmedim. tuz oranı az olanı alırsan severek içersin. gün içinde normal phı yüksek saka su içtim aradabir normal ohta farklı markalar o kadar dikkat etmedim. ama eve saka su aldık phı 8,22. ben biraz kuralcı olduğum için söylenileni aynen uyguladım. sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak hazır suya ilave edip içtim.
Tekrar merhaba, acaba tadı rahatsız etmeyen hangi markaydı bakabildiniz mi? Ben nette biraz baktım, hepsine "İngiliz karbonatı" demişler; ama üreticiler farklı sanırım.

Zahmet oldu size, teşekkür ederim Keyra :) Deneyip göreceğiz artık, Allah'tan ümit kesilmez, neyin iyi geleceğini pek tartamıyorum :)

inşallah şifa bulursun. sonuçta bedenler işleyişler aynıysa mantıken hastalıkta aynıysa ben şifa bulduysam sen neden bulamayasın. Allahın izniyle kurtulursun en kısa zamanda.

Kızlar ben de denemeye başladım sağ yumurtalığımda 3 adet sol yumurtalığımda 2 adet çikolata kistim var, pek umudum yok ama inşallah fayda eder

Kızlar ben de denemeye başladım sağ yumurtalığımda 3 adet sol yumurtalığımda 2 adet çikolata kistim var, pek umudum yok ama inşallah fayda eder
merhaba ben 2 ekim de başladım içmeye arada düzensizlikler oldu tabi.ama çok az.15 güne kadar adet olacam o zaman tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum.sol yumurtalıkt 2.75 cm lik bir kistim var.sağda da kiste benzeyen bişey var demişti.umarım geçmiştir.

65127.jpg
ben şu anda bunu kullanıyorum.

BEN DE BAŞKA BİR MARKA KULLANIYORUM...acaba hamile kalmayı zorlaştırır mı diye de bazen korkuyorum sizce etkisi olur mu kızlar..ama bi yandan da kistlerimden kurtulmayı çok istiyorum
bence hamile kalmayı zorlaştırmaz kemal milar ın sayfasında okumustum.ama yine de tıbbı bilgim yok.

Selam herkese, ben çarşamba günü Galenik marka İngiliz Karbonatı'nı içmeye başladım. İçmeden önce çarşamba sabahı idrarımı, PH ölçen kağıt ile ölçtüm. 5,5 civarıydı. (Bu arada ondan 10 gün kadar önce soğan kürü uygularken PH'ım 6'ydı). İlk günden sonra bir daha PH ölçmedim, tekrar ölçünce paylaşırım. Bu arada alkali ve asidik yiyecekler ile ilgili bir tablo var, onu sizinle paylaşayım. Tam olarak alkali şekilde beslenemiyorum; ama öncesinde de dahil olmak üzere ben bu tablodaki her şeyden eşit derecede yiyorum, diyebilirim. "Tüketilmemeli" kısmındaki yiyecekler ise, genellikle bana uzak şeyler. Onlardan da sadece cips seviyorum, onu da 2 ayda 1 falan tüketiyorum, denebilir. Peki, sizlerin beslenme şekli nasıl? Bu tabloya bakarak alkali mi yoksa asidik bir beslenmeye mi daha yakınsınız?
alkali-asidik.png

Eklentiler

• alkali-asidik.png
    alkali-asidik.png
    245,8 KB · Görüntüleme: 219
Mrb ben de kısmen Asidik beklemiyorum. İdari 7 ile 9 arası değişiyor. Hala şifa marka karbonat içiyorum. Çikolata. Şeker ve kahve hergün tüketiyor bir de kahvaltıda reçel çok yerim.adetime son bir hafta Dr gidecem.

Mrb ben de kısmen Asidik beklemiyorum. İdari 7 ile 9 arası değişiyor. Hala şifa marka karbonat içiyorum. Çikolata. Şeker ve kahve hergün tüketiyor bir de kahvaltıda reçel çok yerim.adetime son bir hafta Dr gidecem.

Ben de kahveden vazgeçemiyorum, hatta çaydan da... Sadece çayı açık ve öncekine göre az içiyorum.

Neden doktora adete son bir hafta kala gidiyorsunuz?

X