tatlı peynirMerhaba, karbonatli suyu ne kadar süre içtiniz? Düzenli yapabildiniz mi?
Cevap için teşekkür ederim. 10 günde geçti derken? Ph seviyeniz mi dengelendi, kistlerden mi bahsediyorsunuz?tatlı peynir
10 günde geçti. düzenli olarak yaptım hiç atlamadım sabah ve akşam aç karnına. geçtikten sonrada bir kutu daha aldım bu sefer sadece sabahları içecek şekilde devam ettim. şimdi devam ediyorum ama çok düzenli değil. et yersem veya adidik beslenirsem mutlaka içiyorum dengelemesi için.
Ne güzel atlatmışsınız bende 8 gün içtim eşimle birlikte eşim aşırı ishal oldu kendi bıraktı banada bıraktırdı:)kistler 10 günde geçti ph seviyesini o dönem ölçmüyordum geçtikten sonra ölçmeye başladım :)
Mucize gibi :) Umarım herkese faydası oluyordur. Ben de şu kağıtlardan bulamadım. Umarım geçer de ben de sonradan ölçerim, ne diyeyim.kistler 10 günde geçti ph seviyesini o dönem ölçmüyordum geçtikten sonra ölçmeye başladım :)
merhaba ben soğan kürü uyguladım akıntıyı arttırıyor bir temizlik operasyonu etkisi olabilir ama benim kistlerime hiç bir etkisi olmadı aynen aynı boyutta öylece duruyorlardı soğan kürüne rağmen. bu arada benim ilk aldığım karbonat mavi beyaz renkliydi adını unuttum istersen eve gidince bakarım onun tadı yoktu sanki su içiyormuşsun gibiydi tuzlu değildi. ama sonradan aldığım 2. kutu şifa karbonat kutusu kırmızı beyaz renkli acayip tuzluydu. sanki deniz suyu içiyordum beğenmedim. tuz oranı az olanı alırsan severek içersin. gün içinde normal phı yüksek saka su içtim aradabir normal ohta farklı markalar o kadar dikkat etmedim. ama eve saka su aldık phı 8,22. ben biraz kuralcı olduğum için söylenileni aynen uyguladım. sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak hazır suya ilave edip içtim.Mucize gibi :) Umarım herkese faydası oluyordur. Ben de şu kağıtlardan bulamadım. Umarım geçer de ben de sonradan ölçerim, ne diyeyim.
Şimdi soğan kürü uyguluyorum. O bitince bir deneyeceğim sanırım. Siz sabah akşam içtiniz, gün içinde normal su mu içmeye devam ettiniz. Ben tadını sevmediğim için 1 çay kaşığı karbonatı gün içinde içeceğim suya koymayı düşünüyordum.
aslında benim araştırdığıma göre ishal oluyorsan eğer karbonat içtikten sonra bir takım mikrop bakteri toksin atıldığına işaret ettiğini gösterir diyordu yurtdışında bir doktorun anlattığına göre.bende ishal filan olmadı ama kist olan tarafta çok hafif batma hissi oldu dedimki kistler büyüyor eyvah meğer yok oluyormuş. ben o kadar istiyorumki bir faydam dokuınsun insanlara. benim tavsiyem eşine söylemeden yinede kullanman. ben istersen sana kistlerimin olduğunu tarihleriyle birlikte ca değerlerim dahil karbonatı alıp içtikten sonra ki tüm değerlerimi raporlarımı paylaşırım. yeter ki inanıp kullanın ve iyileşin.Ne güzel atlatmışsınız bende 8 gün içtim eşimle birlikte eşim aşırı ishal oldu kendi bıraktı banada bıraktırdı:)
bitkisel kürlere başladım kesin çözüm diyorlar kullananlar kisti yenip gebelik olmuş daha 1 hafta oldu bakalım:)
Bu arada hangi bitkisel kürleri uyguluyorsunuz?aslında benim araştırdığıma göre ishal oluyorsan eğer karbonat içtikten sonra bir takım mikrop bakteri toksin atıldığına işaret ettiğini gösterir diyordu yurtdışında bir doktorun anlattığına göre.bende ishal filan olmadı ama kist olan tarafta çok hafif batma hissi oldu dedimki kistler büyüyor eyvah meğer yok oluyormuş. ben o kadar istiyorumki bir faydam dokuınsun insanlara. benim tavsiyem eşine söylemeden yinede kullanman. ben istersen sana kistlerimin olduğunu tarihleriyle birlikte ca değerlerim dahil karbonatı alıp içtikten sonra ki tüm değerlerimi raporlarımı paylaşırım. yeter ki inanıp kullanın ve iyileşin.
aslında benim araştırdığıma göre ishal oluyorsan eğer karbonat içtikten sonra bir takım mikrop bakteri toksin atıldığına işaret ettiğini gösterir diyordu yurtdışında bir doktorun anlattığına göre.bende ishal filan olmadı ama kist olan tarafta çok hafif batma hissi oldu dedimki kistler büyüyor eyvah meğer yok oluyormuş. ben o kadar istiyorumki bir faydam dokuınsun insanlara. benim tavsiyem eşine söylemeden yinede kullanman. ben istersen sana kistlerimin olduğunu tarihleriyle birlikte ca değerlerim dahil karbonatı alıp içtikten sonra ki tüm değerlerimi raporlarımı paylaşırım. yeter ki inanıp kullanın ve iyileşin.[/
canım teşekkür ederim cevabın için benim sonuçlanırın nasıldı paylaşabilirbisin. beni ilk içtiğimde kanamam çok fazla oldu ama doktora gitmedim
kullandığım bitkisel ürün; ümmünat civanperçemi ekstratı (hap değil) ve yumurtalık arttırıcı macun (30 çeşit ot var zerdeçal, zençefil, çörek otu, arı sütü, polen, gibiymiş) kullananların kisti yok olmuş 3 ay içinde bide gebelik oluyormuş aldığım aktar nişantaşında çalışmış bu yaptığımız kürlerle çok kişi gebe kalmış Allahın izni ile herşey tabi
kistlerin oluşumu hep bağışıklık zayıflığından
merhaba ben soğan kürü uyguladım akıntıyı arttırıyor bir temizlik operasyonu etkisi olabilir ama benim kistlerime hiç bir etkisi olmadı aynen aynı boyutta öylece duruyorlardı soğan kürüne rağmen. bu arada benim ilk aldığım karbonat mavi beyaz renkliydi adını unuttum istersen eve gidince bakarım onun tadı yoktu sanki su içiyormuşsun gibiydi tuzlu değildi. ama sonradan aldığım 2. kutu şifa karbonat kutusu kırmızı beyaz renkli acayip tuzluydu. sanki deniz suyu içiyordum beğenmedim. tuz oranı az olanı alırsan severek içersin. gün içinde normal phı yüksek saka su içtim aradabir normal ohta farklı markalar o kadar dikkat etmedim. ama eve saka su aldık phı 8,22. ben biraz kuralcı olduğum için söylenileni aynen uyguladım. sabah akşam aç karnına 1 çay kaşığı karbonatı bir bardak hazır suya ilave edip içtim.
Teşekkür ederim cevap için. Kağıt ölçeri de buralarda bulamadım. Artık ya İnternet'ten ya da başka semtte olduğunu söylüyorlar, oradan bakacağım.
Bu arada nette biraz araştırdım. Sabah ilk idrarı ölçerseniz o daha doğru oluyormuş. Gece boyunca mesanede bekleyen idrarın sonucu olacakmış. Gün içinde ölçtüğünüz 1-2 rakam oynuyormuş.
Geçen ay bende de olan 6 cm ye yakın kistimi aynı anda başladığım soğan kürünü sabah ve akam olmak üzere aç karnına ılık bir şekilde içtim.
doğum kontrol hapı ve İngiliz karbonatını da sabah ve akşam kullandım ve şükür 20 gün sonrasında 1.5 olduğunu söylemişti doktor. bu ayda devam ediyorum bakalım inşallah geçer gider..
Geçmiş olsun size de, ne hızlı bir ilerleme. Maşallah, diyeyim. Soğanı kaç gün içtiniz? Ben 3. ayımdayım; ama sanırım bu kadar küçülmüyor.Geçen ay bende de olan 6 cm ye yakın kistimi aynı anda başladığım soğan kürünü sabah ve akam olmak üzere aç karnına ılık bir şekilde içtim.
doğum kontrol hapı ve İngiliz karbonatını da sabah ve akşam kullandım ve şükür 20 gün sonrasında 1.5 olduğunu söylemişti doktor. bu ayda devam ediyorum bakalım inşallah geçer gider..
İnşallah hepimiz atlatacağız, sanırım biraz da sabırlı olmak gerekiyor. Ben hiçbir şeyin nedensiz olduğunu düşünmüyorum. Bu rahatsızlık bana da çok şey öğretecek sanıyorum :)Arkadaşlar paylaşımlar artıyor.bence çikolata kisti tedavisi için herkes denemeli soğan kürü ve ingiliz sodasını ve paylaşmalı sonucunu.birsürü insan bu nalet yüzünden hamile kalamıyor.Ben tüp bebekle ilk çocuğumu doğurdum ama çok zor ve stresli bir süreçti.ömürden ömür gidiyor.kistimi almamıştı dr o şekilde tüp bebek denemiştik ama artık normal olsun istiyorum ve bu hastalıktan kurtulmak istiyorum.
Merhaba soğan kürünü sabah ve akşam aç karnına 15 gün boyunca içtim . doğum kontrol hapını öğle saatlerinde akşam yatarkende İngiliz karbonatını bir bardak suya katarak içtimGeçmiş olsun size de, ne hızlı bir ilerleme. Maşallah, diyeyim. Soğanı kaç gün içtiniz? Ben 3. ayımdayım; ama sanırım bu kadar küçülmüyor.