Maşallah canım çok sevindim ben de kesinlikle karbonata bağlıyorum kanserden bile kurtulan o kadar insan var ki gerçekten büyük bir nimetBenimki gecti vallahi daha bir ay once 5 cm kistim vardi simdi tertemizmis ben yinede bir doktora daha gidecegim hala inanamiyorum
Bu suya karıştırılan karbonat "yemek sodası" denilen şey mi? Gün boyu kaç lt suya ne kadar karıştırmak gerekiyor? Her gün mü içiliyor? Yoksa kür gibi mi?
Ayrıntı verirseniz çok sevinirim. 9 cm'lik çikolata kistim var ve henüz soğan kürü dışında doğal bir uygulamam yok. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bir de kedi hindi, nöbet şekeri, fındık karışımını duyum; ama henüz denemedim.
Sizler karbonatlı suyu tek başına mı uyguladınız?
Teşekkür ederim. Bağışıklık sisteminin etken olduğunu bilmiyordum. Sizin mesajınızdan sonra biraz araştırdım. Haklıymışsınız; ancak sistemimizin zayıfladığını tam olarak nasıl anlayacağız bilemiyorum. Benim kendimde tek gözlemlediğim stresli, sıkıntılı dönemlerden geçmiş olmam. Sanırım bu şekilde bir değişime gitmeliyim. Beslenme konusunda zaten dikkatli biriyim, hayatımda işlenmiş gıdalar yok denecek kadar az. Tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim. Hamileliğinizi gördüm. Sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat dilerim :)Çok geçmiş olsun yemek sodasi ne inanın bilmiyorum ama dedigim karbonat ingiliz karbonati ve eczaneden satılıyor sabah akşam bi bardak suya bi çay kaşığı atın günlük kalan suyunuza da yarım veya silme tatlı kaşığı atın ben karbonat yanında bağışıklık sistemimi güçlendirmek için Balık hapı ve beta glukan kullandım balık bu kistleri düşmanı öyle okumuştum hemde bağışıklık için faydalı bu hastalığın en büyük sebebi zayıf bağışıklık sistemi işlenmiş gıdalardan bi iki ay uzak durup bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın ve karbonati için inşallah şifa olur okumussunuzdur belki suan iki aylık hamileyim dün doktor solda ki kıstim in de kaybolduğunu söyledi 3,5 cm kalmıştı gebelik onu da eritmis
Merhaba, karbonatli suyu ne kadar süre içtiniz? Düzenli yapabildiniz mi?Benimki gecti vallahi daha bir ay once 5 cm kistim vardi simdi tertemizmis ben yinede bir doktora daha gidecegim hala inanamiyorum
ben gittigidiyordan sipariş verdim dijital ph ölçer .bir karton pardağa idrarı yapıyorsun ph ölçeri açıp koyuyorsun 1 dk ölçüyorMerhaba, pH degerinizi nasıl olcuyorsunuz? Dijital aletlerden mi alınmalı yoksa kağıtlar da güvenilir sonuç veriyor mu?
merhaba dr dan geldim.kistim sol overde 3.75 gibiydi.sağda bişey yoktu.şimdiyse sol daki 2.75 cm olmuş ancak sağda da 1.5cm kiste benzer birşey var dedi.ama tam olarak çikolata kistine benzemiyor dedi.6 ay korunma çocuk olmazsa tekrar tüp bebek denersin dedi of of.8 gündür sodyum bi karbonat içiyorum işin tuhafı idrar ph ım hala 6.[/QU
ben okumuştum karbonat kürünü günde 2,5 litre su tüketilmesi gerekiyordu bide bol yeşillik asitli içecekler içilmeyecek
Teşekkür ederim. Alet için şimdilik bütçe ayıramam. Acaba kağıtlardan kullandınız mı? Bir de sabah ya da günün herhangi bir saati mi ölçmek gerekiyor, nelere dikkat edilmeli?ben gittigidiyordan sipariş verdim dijital ph ölçer .bir karton pardağa idrarı yapıyorsun ph ölçeri açıp koyuyorsun 1 dk ölçüyor
Sizin aldığınızın fiyatı uygunmuş, ben 130 TL civarında görmüştüm. Henüz başlamadım, başlamadan önce bir ölçüm yapmak istedim, durumum acaba kötü mü, diye :) Teşekkür ederim bilgi için.ph ölçer kağıdı kullanmadım dijital ölçer ortalama fiyatı 40,00tl aldım daha iyi olur denilmişti.
siz yenimi başladınız.?
beyaz un yerine kepekli ekmek (abur cubur yok) bol yeşillikli , vücudu alkalik tutacağız oda ph8 deniliyor
bide d vitamininizi ölçtürün diyorlardı eğer düşükse doktor ona göre davit3 veriyormuş.
bol su en 2,5 lt ile 3 ltre arası içilcek bu kadar
ben kağıt olan ph ölçerden aldım.idrar ilk ölçtüğümde 6 ydı 4 gündür 8.)))) çıkıyorTeşekkür ederim. Alet için şimdilik bütçe ayıramam. Acaba kağıtlardan kullandınız mı? Bir de sabah ya da günün herhangi bir saati mi ölçmek gerekiyor, nelere dikkat edilmeli?
ben kağıt olan ph ölçerden aldım.idrar ilk ölçtüğümde 6 ydı 4 gündür 8.)))) çıkıyor
hangi saatlerde ölçülmeli bilmiyorum ama ben hep akşam 6- 7 gibi denedim.bütün günün sonunda.