Çikolata kisti için karbonat

aynen öyle ben daha sonra ikinci doktora gittim inanmadım doktora o kadar olumsuza odaklamışım ki kendimi. ikinci doktorda sende kist mist yok dedi doğal yolla hamile kalabilirsin dedi. inşallah mucizemiz gelir bir an önce

Bu suya karıştırılan karbonat "yemek sodası" denilen şey mi? Gün boyu kaç lt suya ne kadar karıştırmak gerekiyor? Her gün mü içiliyor? Yoksa kür gibi mi?

Ayrıntı verirseniz çok sevinirim. 9 cm'lik çikolata kistim var ve henüz soğan kürü dışında doğal bir uygulamam yok. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bir de kedi hindi, nöbet şekeri, fındık karışımını duyum; ama henüz denemedim.

Sizler karbonatlı suyu tek başına mı uyguladınız?

Bu suya karıştırılan karbonat "yemek sodası" denilen şey mi? Gün boyu kaç lt suya ne kadar karıştırmak gerekiyor? Her gün mü içiliyor? Yoksa kür gibi mi?

Ayrıntı verirseniz çok sevinirim. 9 cm'lik çikolata kistim var ve henüz soğan kürü dışında doğal bir uygulamam yok. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bir de kedi hindi, nöbet şekeri, fındık karışımını duyum; ama henüz denemedim.

Sizler karbonatlı suyu tek başına mı uyguladınız?

Çok geçmiş olsun yemek sodasi ne inanın bilmiyorum ama dedigim karbonat ingiliz karbonati ve eczaneden satılıyor sabah akşam bi bardak suya bi çay kaşığı atın günlük kalan suyunuza da yarım veya silme tatlı kaşığı atın ben karbonat yanında bağışıklık sistemimi güçlendirmek için Balık hapı ve beta glukan kullandım balık bu kistleri düşmanı öyle okumuştum hemde bağışıklık için faydalı bu hastalığın en büyük sebebi zayıf bağışıklık sistemi işlenmiş gıdalardan bi iki ay uzak durup bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın ve karbonati için inşallah şifa olur okumussunuzdur belki suan iki aylık hamileyim dün doktor solda ki kıstim in de kaybolduğunu söyledi 3,5 cm kalmıştı gebelik onu da eritmis

Çok geçmiş olsun yemek sodasi ne inanın bilmiyorum ama dedigim karbonat ingiliz karbonati ve eczaneden satılıyor sabah akşam bi bardak suya bi çay kaşığı atın günlük kalan suyunuza da yarım veya silme tatlı kaşığı atın ben karbonat yanında bağışıklık sistemimi güçlendirmek için Balık hapı ve beta glukan kullandım balık bu kistleri düşmanı öyle okumuştum hemde bağışıklık için faydalı bu hastalığın en büyük sebebi zayıf bağışıklık sistemi işlenmiş gıdalardan bi iki ay uzak durup bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın ve karbonati için inşallah şifa olur okumussunuzdur belki suan iki aylık hamileyim dün doktor solda ki kıstim in de kaybolduğunu söyledi 3,5 cm kalmıştı gebelik onu da eritmis
Teşekkür ederim. Bağışıklık sisteminin etken olduğunu bilmiyordum. Sizin mesajınızdan sonra biraz araştırdım. Haklıymışsınız; ancak sistemimizin zayıfladığını tam olarak nasıl anlayacağız bilemiyorum. Benim kendimde tek gözlemlediğim stresli, sıkıntılı dönemlerden geçmiş olmam. Sanırım bu şekilde bir değişime gitmeliyim. Beslenme konusunda zaten dikkatli biriyim, hayatımda işlenmiş gıdalar yok denecek kadar az. Tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim. Hamileliğinizi gördüm. Sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat dilerim :)

Merhabalar kızlar 3 yıllık evliyim 1,5 senedir bebek düşünüyoruz olmadı. Kadın Doğum Doktoruna gittim sağ yumurtalık 3,5 cm sol yumurtalık küçük küçük çikolata kistlerin olduğunu söylediler. Bunlar gebeliği engel teşkil ediyor ama çikolata kisti olupta hamile kalanlarda mevcut. Laparoskopi ameliyat diyeceğim ama hem sağda ve hem solda var sıkıntılı yumurtalık rezervelerin düşer bu yüzden tüp bebek yapılması taraftarıyım dedi.
Bende ameliyat olmak istememiştim zaten alternatif tıpla ilgilendim araştırdım. Karbonat içtim 6 gün rahatladım o ay reglim akışkandı ve ağrı yaşamadım. ondan önceki dönemlerde hep pıhtılı sancılı kesik kesik geliyordu bitiyordum tekrar 2 gün sonra kahve lekeler bunlar çikolata kistleri yapıyormuş :KK43:
Bir Tanıdığım ve güvendiğim biri şiddetle tavsiye ettiği bir aktar var bu tip şikayetlerle gidenler allahın izni ile şifa olmuş ve bebek sahibi olmuş bende tavsiye ettiği aktarla görüştüm bitki ekstralı ürün ve yumurtalık sayısını arttırıcı macun hazırlattım. Kendileri bu hastalıktan müzdarip insanların şifa olduğunu anlattılar
Çikolata kistinden kendi akrabasına yapıldığını ve ciddi oranda küçüldüğünü sonra bittiğini anlattılar
hatta bir kadın Almanyadan çikolata yapıp teşekkür ederim verdiğiniz ürünler sayesinde hastalıktan kurtuldum şimdi anne oldum ...
sadece 3 ay kullanıcaksın her ay kistlerini kontrole gidip farkı görebilirsin dedi
ilk 1. ay küçülüp sonra 3 ayda bitiyormuş dedi . banada umut oldu :)))
aldığım ürün sağlık bakanlığından onaylı setifikalı 3 ay kullanıcam daha 3 günümdeyim vakit kaybetmeden kistler büyümeden inş. şifa oluruz.
Allah herkesin gönlündeki muradı versin.

arkadaşlar bu kistten kurtulmak için kerçekten tecrübelerimizi paylaşmak çok önemli.ben de bir haftadır sodyumbi karbonat içiyorum.ondan önce de soğan küürü yaptım 15 gün.yarın dr a gidip kontrol edecem bakalım değişimvar mı benim sol tarafta 4 cm ye yaklaşmıştı.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

merhaba dr dan geldim.kistim sol overde 3.75 gibiydi.sağda bişey yoktu.şimdiyse sol daki 2.75 cm olmuş ancak sağda da 1.5cm kiste benzer birşey var dedi.ama tam olarak çikolata kistine benzemiyor dedi.6 ay korunma çocuk olmazsa tekrar tüp bebek denersin dedi of of.8 gündür sodyum bi karbonat içiyorum işin tuhafı idrar ph ım hala 6.

Merhaba, pH degerinizi nasıl olcuyorsunuz? Dijital aletlerden mi alınmalı yoksa kağıtlar da güvenilir sonuç veriyor mu?

merhaba dr dan geldim.kistim sol overde 3.75 gibiydi.sağda bişey yoktu.şimdiyse sol daki 2.75 cm olmuş ancak sağda da 1.5cm kiste benzer birşey var dedi.ama tam olarak çikolata kistine benzemiyor dedi.6 ay korunma çocuk olmazsa tekrar tüp bebek denersin dedi of of.8 gündür sodyum bi karbonat içiyorum işin tuhafı idrar ph ım hala 6.[/QU
ben okumuştum karbonat kürünü günde 2,5 litre su tüketilmesi gerekiyordu bide bol yeşillik asitli içecekler içilmeyecek

ben gittigidiyordan sipariş verdim dijital ph ölçer .bir karton pardağa idrarı yapıyorsun ph ölçeri açıp koyuyorsun 1 dk ölçüyor
Teşekkür ederim. Alet için şimdilik bütçe ayıramam. Acaba kağıtlardan kullandınız mı? Bir de sabah ya da günün herhangi bir saati mi ölçmek gerekiyor, nelere dikkat edilmeli?

ph ölçer kağıdı kullanmadım dijital ölçer ortalama fiyatı 40,00tl aldım daha iyi olur denilmişti.
siz yenimi başladınız.?
beyaz un yerine kepekli ekmek (abur cubur yok) bol yeşillikli , vücudu alkalik tutacağız oda ph8 deniliyor
bide d vitamininizi ölçtürün diyorlardı eğer düşükse doktor ona göre davit3 veriyormuş.
bol su en 2,5 lt ile 3 ltre arası içilcek bu kadar

ph ölçer kağıdı kullanmadım dijital ölçer ortalama fiyatı 40,00tl aldım daha iyi olur denilmişti.
siz yenimi başladınız.?
beyaz un yerine kepekli ekmek (abur cubur yok) bol yeşillikli , vücudu alkalik tutacağız oda ph8 deniliyor
bide d vitamininizi ölçtürün diyorlardı eğer düşükse doktor ona göre davit3 veriyormuş.
bol su en 2,5 lt ile 3 ltre arası içilcek bu kadar
Sizin aldığınızın fiyatı uygunmuş, ben 130 TL civarında görmüştüm. Henüz başlamadım, başlamadan önce bir ölçüm yapmak istedim, durumum acaba kötü mü, diye :) Teşekkür ederim bilgi için.

Teşekkür ederim. Alet için şimdilik bütçe ayıramam. Acaba kağıtlardan kullandınız mı? Bir de sabah ya da günün herhangi bir saati mi ölçmek gerekiyor, nelere dikkat edilmeli?
ben kağıt olan ph ölçerden aldım.idrar ilk ölçtüğümde 6 ydı 4 gündür 8.)))) çıkıyor

herkese merhaba .haydi bakalım hepimize kolay gelsin.lütfen aksatmayalım şu karbonat ve ph ı deniyoruz ya sonuçlarımızı paylaşalım.benim 12 gün oldu içeli.4 gündür ph ım 8

hangi saatlerde ölçülmeli bilmiyorum ama ben hep akşam 6- 7 gibi denedim.bütün günün sonunda.

ben kağıt olan ph ölçerden aldım.idrar ilk ölçtüğümde 6 ydı 4 gündür 8.)))) çıkıyor

hangi saatlerde ölçülmeli bilmiyorum ama ben hep akşam 6- 7 gibi denedim.bütün günün sonunda.

Teşekkür ederim cevap için. Kağıt ölçeri de buralarda bulamadım. Artık ya İnternet'ten ya da başka semtte olduğunu söylüyorlar, oradan bakacağım.
Bu arada nette biraz araştırdım. Sabah ilk idrarı ölçerseniz o daha doğru oluyormuş. Gece boyunca mesanede bekleyen idrarın sonucu olacakmış. Gün içinde ölçtüğünüz 1-2 rakam oynuyormuş.

X