çikolata kisti için ilaç tedavileri

zoey_

EndoWarrior
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
59
88
Merhabalar KK forum üyeleri, sizlerde benim gibi çikolata kistine sahipseniz veya daha önceden sahip iseydiniz, bu başlık altında hepimiz kullandığımız tedavileri paylaşalım. Doktorunuz endometriomanıza hangi ilacı ne kadar süre önerdi, ne gibi yan etkilerini gözlemlediniz, işe yaradı mı? Kontrol hapları mı kullanıyorsunuz yoksa hormon hapları mı? İlaç isimleri uygun görülmezse paylaşılmayabilir :)

benimde 3 cmlilk çikolata kistim var iki aydır cyclo progynova kullanıyorum bu ay soğan kürünü deneyeceğim

Gecmis olsun sizinki 3 cm, insllah sifa olsun bende sogan suyu ise yaradi bence, 3 kür yaptim en azindan büyümedi 3 Ay boyunca, devamini getiremedim Ilaca basladim, ama tavsiye ederim sogan suyu kürünü

benimde 3 cmlilk çikolata kistim var iki aydır cyclo progynova kullanıyorum bu ay soğan kürünü deneyeceğim

Gecmis olsun sizinki 3 cm, insllah sifa olsun bende sogan suyu ise yaradi bence, 3 kür yaptim en azindan büyümedi 3 Ay boyunca, devamini getiremedim Ilaca basladim, amatavsiye ederim sogan suyu kürünü

merhabalar 4 yıl önce benim de endometriosizden başım ağrıdı. Bir sürü doktora gittim adet günlerimde bayılıcak kıvama geliyordum son zamanlardada adet günleri harici karnımın arka tarafına kadar agrı vurmaya basladı dayanılmıycak şekilde serumsuz ve iğnesiz geçmez oldu kimisi agrı kesici verip yolladı. kimisi hiçbirşey yok dedi. son bi hastaneye gittim kist var kesin ameliyat dedi araştırıp doktora dedim ilaçlada geçebiliyomuş diye doktorda evet gecer ozaman ilaç yazayım dedi (tabi bizde film koptu) kalkıp bi tanıdık doktora gittik kesin teşhis ozaman kondu Sağ over.da 5 cm.lik kist vardı. doktorum evli olmadıığım için açık ameliyat yapmamız daha yararlı olur dedi. laparoskopıyle kistin iyi huylu kötu huylu olup olmadığı belli olmazmış.ameliyat oldum tabiki ameliyat sonrası 2ay da bir iğne tedavisi uyguladılar 2 ayda 1 adet gördüm menopoz gibiydi ama sonunda sağlığıma kavuştum zaten doktorum doğum ilaçlarını pek önermedi kullanmasan daha iyi olur dedi Allaha şükür geçti gitti. arada kontrole devlet hast gittim kist var dediler soluğu doktorumda aldım hiçbişi cıkmadı. iyice bir araştırmadan ameliyat yada laparoskopi olmayın her ilacıda kullanmayın derim. İnşallah sağlıklarınıza kavuşursunz saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…