Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti için emar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcusami

Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
13.545
16.977
298
35
Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim vajinal muayeneyle çikolata kistimin 5 cm olduğunu söyledi doktor bu kist bende 18 yaşımdan beri var zaten hep bu civarlardaydı. Benden emar istedi kist için bende çok vakit kaybetmek istemiyorum bana kist için tedavi uygukucak gibi geldi. Ben doğum kontrol hapı kullandım malesef kistte küçülme olmadı amh değerim de 1.48 sizce napmalıyım emar çektirmeli miyiyim başka doktora mı gitmeliyim

Lütfen yardımcı olur musunuz kafam çok karışık

Koca forumda hiç bi çikolata kisti olup fikri olan yok???

Canım benimki çikolata kisti değildi ama dermoid kistti hatta 12 cm di. Benimkini ultrasonda miyom olarak gördüler emar istediler yaptırdım kist olduğu ortaya çıktı doktorun tedavi uygulayacaksa emar çektir bence orda neyin ne olduğu daha net çılıyo ben emardan sonra ameliyat günü aldım ve ameliyat oldum şuan çok iyiyim çok şükür çikolata kisti hakkında pek bi bilgim yok canım

Canım benimki çikolata kisti değildi ama dermoid kistti hatta 12 cm di. Benimkini ultrasonda miyom olarak gördüler emar istediler yaptırdım kist olduğu ortaya çıktı doktorun tedavi uygulayacaksa emar çektir bence orda neyin ne olduğu daha net çılıyo ben emardan sonra ameliyat günü aldım ve ameliyat oldum şuan çok iyiyim çok şükür çikolata kisti hakkında pek bi bilgim yok canım
Vajinal ultrasonda anlamadılar mı kistin çeşidini cnm

Merhaba bende de dermıid kist var bu ay ameliyat olucam, benim merak ettiğim ameliyat için belli bir zamanlama var mı? Çünkü doktorum adet olduğunda beni ara demişti. Yani adetin kaçıncı günü yapılıyor ya da öyle bir şey var mı?

Canım istediğin herşeyi sorabilirsin yardımcı olmak isterim bende ameliyattan önce sürekli araştırıyodum ama benim gibi açık amelayat olan yoktu o yüzden çok bilgili değildim birde korkuyodum ama çok iyi geçti çok şükür bana adet konusunda bişey sormadılar ameliyata girerken adet günüm yaklaşmıştı hatta lekelenmeye başlamıştım onlar sormayınca bende bişey demedim Allahtanya ameliyattan 3 gün sonra adet oldum bi sorun olsa sorarlardı diye düşünüyorum

Merhaba bende de dermıid kist var bu ay ameliyat olucam, benim merak ettiğim ameliyat için belli bir zamanlama var mı? Çünkü doktorum adet olduğunda beni ara demişti. Yani adetin kaçıncı günü yapılıyor ya da öyle bir şey var mı?
Seninki açık ameliyatmı kapalı ameliyatmı bide kşstin kaç cm canım

Back