ÇİKOLATA KİSTİ İÇİN ANADOLU YAKASINDA DOKTOR ÖNERİSİ OLAN?

handeee1985

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
13
6
39
MERHABA
ŞUANDA 7 CM ÇİKOLATA KİSTİM VAR DAHA ÖNCE SOĞAN SUYUNU 2 KÜR OLARAK YAPTIM AMA FAYDA ETMEDİ.VİSANNE İLACINI KULLANIYORUM 1 AY KULLANIP GİTTİĞİĞİMDE AYNI ŞEKİLDE DURUYORDU ŞİMDİ 2.Cİ PAKETE BAŞLADIM EĞER BU AYDA KÜÇÜLMEZSE AMELİYAT DİYORLAR.
EVLİYİM HAMİLE KALIRSAN İYİ AMA BU BÜYÜKLÜKTE ZOR DEDİLER AMELİYAT OLMAZSANDA YUMURTALIĞA YAPIŞABİLİR ÇÜNKÜ ÇOK BÜYÜK DEDİLER,İYİCE KAFAM ÇORBA OLDU.
AMELİYAT YADA BU KONUDA GÜVENEBİLCCEĞİM ANADOLU YAKASINDA DOKTOR ÖNERİSİ OLANLAR YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM.

Mrb hande.bende çikolata kisti var.sagda 5.2cm solda 2.3 cm.2 düşük 2 aşılama olumsuz sonuçlandı. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum istanbulda.kime gittiysem 5 cm üstünde yse ameliyat olman gerekiyor dediler.ama ameliyatın yumurta veya tüp alınması gibi riskleri var.bilmiyorum artık tüp bebeğe başlıyoruz artık allahım hayırlısı versin artık. ..

İnşallah olur güzel haberlerini alırız

MERHBA
BUGÜN ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ DÜN DR.A GİTTİM VE KİSTİM 7.0 CM DE 5.5 E DÜŞMÜŞ VİSANNE İLACI SAYESİNDE MERAK EDENLER OLURSA DR. UN ADI YUSUF OLGAÇ 5-6 DOKTORA GİTMEME RAĞMEN HEPSİ AMELİYAT DEMİŞTİ ŞİMDİ İLACI 2 AY DAHA KULLAN BAKALIM GİDİŞATA GÖRE BAKALIM OLMAZSA AMELİYAT DİYEN BİR DOKTOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
DARISI TÜM KİSTLERİ OLANLARA

MERHABA BENDE DE ÇİKOLATA KİSTİ VAR 2,5 YILLIK EVLİYİM HERKESTE BAŞKA TEPKİLER VERİYOR BENDE 2 AY VİSANNE KULLANDIM İLK AY BÜYÜK PARÇALAR DÜŞÜRDÜM ADETTE AMA ALIP DOKTORA GÖTÜRMEDİĞİ ME PİŞMAN OLDUM SONRASIN YİNE GİTTİM VİSANNE BİTİNCE DOKTOR DEDİ Kİ İLAÇ BİTİNCE TEKRAR ÇIKIYOR VAKİT KAYBETME TÜP BEBEK YAPTIR DEDİ BENDE YİNE BAŞKA DOKTOR ARAŞTIRDIM GİTTİĞİM DOKTOR SADECE KİST VE MİYOMLU HASTALARA BAKIYORMUŞ RAHİM FİLMİ İSTEDİ RAHİM FİLMİNDE KİST TÜPE YAPIŞIK ÇIKTI DOĞAL OLARAK TÜP BEBEĞE BAŞLADIM ÖYLE KÖTÜ BİRŞEY Kİ ADI KADAR ŞİRİN OLMAYAN BU KİST YUMURTALIK REZERVİMİ BİLE AZALTTTI. YANİ SANA TAVSİYEM ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKTİR VE AMH TESTİ YAPTIR. ONDAN SONRA TEDAVİNİ ŞEKİLLENDİR.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN,İLAÇLI EMAR VE RENKLİ DOPPLER ÇEKİLDİ BU RAHİM FİLMİ DEDİĞİN BAŞKA BİRŞEY Mİ?

GİTTİĞİM DOKTOR AVRUPA YAKASINDA ÖZEL POLİKLİNĞİ VAR BENDE ONA GİDENE KADAR KİMSE RAHİM FİLMİ İSTEMEMİŞTİ ŞÜKRAN CEBİROĞLU..

selam canım pendik yüzyılda handan namlı var çok ilgili güler yüzlü anlayışlı bir doktor tavsiye ederim

canım çok geçmiş olsun...bende zamanında bu yüzden ameliyat geçirdim...2013 martta sağdan 6 cm lik bi çik. kisti açık ameliyatı oldum...2 doktora gittim ikiside ameliyat dedi...bende kendi doktoruma emanet ettim yumurtalığımı...çok şükür güzel bi operasyon geçirdim...kisti zarıyla birlikte tamamen almış doktorum...ameliyattan 2 ay sonra evlendim ve yaklaşık 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım...hapı bıraktıktan sonra 8. ayda hamile kaldım...bu arada ameliyat olduğum yumurtalığımdan hamile kaldım....ameliyat zor bi karar ama kistin de zaten ameliyat edilmesi gereken büyüklükte...karar senin tabi ki...doktorumu merak edersen pendik şifa hastanesi soner bey

Merhabalar, bende bu çikolata kisti derdi ile uğraşıyorum çok doktor araştırdım anadolu yakası için en iyi bu işin uzmanı doktoru buldum Nurdan Okuyucuoğlu Leylek özel muayenesi koşuyolunda tavsiye ederim yarın kendisi çikolata kisti ameliyatıma giricek

Şükran hmm in kızıda bursa da kadın doğum dr u... çok sevimli çok cana yakın her ikiside insancıl tavırlarının yani sıra ikiside işlerinin ehliler... her ikisini de tavsiye ederim... Cansu Cebiroğlu gibi bir dr daha ben tanımadım... benim gibi çok seçici biri eğer ikna olduysa başka bi şey dememe gerek yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…