nehircim ne yalan söyleyeyim hep kendimi korkutmamak için teselli veriyorum,nekadar korksam o kadar hastalanıyorum,yaşadıların beni epeyce gerdi.kanser yapma ihtimalini hiç duymamıştım,yazından sonra araştırdım. şuanda kayınpederim kanser olduğu ve artık son günlerini yaşadığı için çok gerginiz,annemde de kansere çevirme riski olan tümörlerden var.dün gece sabaha kadar annemi ve kayınpederimi düşündüm bugün kü araştırmamda endometirozisinde aynı sınıfa girebildiğini okudum. canım çok sıkkın,annemde yatkınlık var,baba tarafımda da çok kişi de var.çok riskteyim sanırım. bebek yapmama kararı almıştım ama şuan çok korkuyorum gerekirse 5 çocuk bile yaparım. zaten ilk gebeliğin 30 dan önce olması rahim kanseri riskini azaltıyormuş,şu sıralar gebe kalsam anca 30dan önce doğum yaparım.
arkadaşımızı üzmeyelim,evlenmeden korkmasın diye bişey yazmak istemedim ama herkesin herşeyi bilmek hakkı.
sana da hayırlı iş ve eş diliyorum canım ve bebişler...
merhaba arkadaşlar,iki gündür nette araştırmalar yapıyorum.diğer forumları da okudum.bazı bilgiler yazmak istiyorum sizlere.
öncelikle öströjen içeren ilaçlar ve gıdalardan uzak durmak lazımmış.bunların başında soya,adaçayı,civanperçemi(buna çok şaşırdım),anason,maydanoz,keten tohumu geliyor
ve bazı bitkisel ilaçlar var.hayıtın tablet formunda olan bir ilaçtan bahsediyorlar adı agnucaston.doğal klomen tarzı bir ilaç.yumurta geliştirmeye ve kalitesini arttırmaya yardımcı.bunu dr uma soracağım gittiğimde....
tatlım şimdi inan şok oldum,ben devamlı adaçayı içiyordum,bir aydırda civanperçemi içiyorum. korktum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?