Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ameliyat olmadım kistle hamile kaldımŞiddetli kanama duzensiz regl sonucu bugün dktra gittim ultrason sonucuna göre çikolata kisti varmış çocuk istiyordum normalde 1 tane var ama olmuyordu. Bu rahatsızlıktan dolayı çocugu olmayan ameliyat sonrası hamile kalan varmı
Kaç cm kistŞiddetli kanama duzensiz regl sonucu bugün dktra gittim ultrason sonucuna göre çikolata kisti varmış çocuk istiyordum normalde 1 tane var ama olmuyordu. Bu rahatsızlıktan dolayı çocugu olmayan ameliyat sonrası hamile kalan varmı
bi ilaç falan kullandınız mı kistiniz kaç cmBen ameliyat oldum sonra kist tekrarladı kist varken hamile kaldım![]()
4 cmdi visanne kullandım. 2,5 cm e düşmüştü evlenince ilacı bıraktımbi ilaç falan kullandınız mı kistiniz kaç cm
hamile kalmak için bişe yaptınız mı kaç ayda kaldınız kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama bi umut arıyorum4 cmdi visanne kullandım. 2,5 cm e düşmüştü evlenince ilacı bıraktım
Canım sorabilirsin tabiki sorun değil. Doktor 6 ay deneyelim eğer olmazsa rahim filmi çekip tüplerine bakalım demişti 5. ayda oldu. Benim de umudum kalmamıştı hatta başka doktor doğal yolla olmaz falan demişti. Oldu çok şükür darısı bekleyen herkesin başınahamile kalmak için bişe yaptınız mı kaç ayda kaldınız kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama bi umut arıyorum
benimde gittiğim doktorlar öyle dedi en son gittiğim doktor biraz olumlu konuşmuştu senin gibi 6 ayı doldurunca film çekelim dedi perşembe günü filmim var ama geçen hafta gittiğimde bu doktor da olumsuz konuştu kafam çok karıştıCanım sorabilirsin tabiki sorun değil. Doktor 6 ay deneyelim eğer olmazsa rahim filmi çekip tüplerine bakalım demişti 5. ayda oldu. Benim de umudum kalmamıştı hatta başka doktor doğal yolla olmaz falan demişti. Oldu çok şükür darısı bekleyen herkesin başına
benimde gittiğim doktorlar öyle dedi en son gittiğim doktor biraz olumlu konuşmuştu senin gibi 6 ayı doldurunca film çekelim dedi perşembe günü filmim var ama geçen hafta gittiğimde bu doktor da olumsuz konuştu kafam çok karıştı
ıkı defa amelliyat oldum sol tüpümü aldılar tüp bebek denedim olmadı sonra sogan kürü yaptım kist kayboldu hamile kaldım 4.ayda enfeksıyondan kaybettım sımdı yıne kıst dolu tüp denıcemcok illet bir hastalık neler cektım nelerrrr o ağrılar varya hayatımın içine sıçtı
adet donemınde adet bıtınce normal zamanlarda hıc bellı olmuyor :s kronik agrılar 7 yıldır cekıyorumağrılarınız ne zaman oluyor
İnanmıyorum aynı durumdayımadet donemınde adet bıtınce normal zamanlarda hıc bellı olmuyor :s kronik agrılar 7 yıldır cekıyorum
Ameliyat oldum 7 ay geçti hala doğal yolla hamile kalamadım. Doktorum tüp bebek için yönlendirdi. Umarim siz doğal yolla hamile kalırsınızŞiddetli kanama duzensiz regl sonucu bugün dktra gittim ultrason sonucuna göre çikolata kisti varmış çocuk istiyordum normalde 1 tane var ama olmuyordu. Bu rahatsızlıktan dolayı çocugu olmayan ameliyat sonrası hamile kalan varmı
vısanne agrımı kesıyor ama ıcemem cocuk dusunuyoruz cunku sabredıcem :S sogun kürüne basladım yıne bu ay bakalım rabbim büyükİnanmıyorum aynı durumdayımkistiniz kaç cm hiç ilaç felan kullandınız mı ağrıyı kesmiyor mu
Visanne kisti küçültüyormuş. Kaç ay kullandınız?vısanne agrımı kesıyor ama ıcemem cocuk dusunuyoruz cunku sabredıcem :S sogun kürüne basladım yıne bu ay bakalım rabbim büyük
küçültme hiç olmadı bende bazılarında oluyormuş ama genelde bu hapın etkisi baskılamak büyümesini önelemek benim 6 ay kullandığım olmuştu ama hıc kuculme olmamıstıVisanne kisti küçültüyormuş. Kaç ay kullandınız?
Merhaba ben bisey sorucam ilaci kullaniyorken yan etkileri oldu mu sizdeküçültme hiç olmadı bende bazılarında oluyormuş ama genelde bu hapın etkisi baskılamak büyümesini önelemek benim 6 ay kullandığım olmuştu ama hıc kuculme olmamıstı
Merhabalar açıkçası vüçuttan vücuda degişiyor ben çok nadir yan etki yaşıyorum ağır yan etkiler yaşamadım gögüs ağrısı birazcık oluyodu adet olmadğım için okadar birde ben ilaçları ğenelde akşam yatmadan önce içerim uyurken etkisini geçirsin diyeMerhaba ben bisey sorucam ilaci kullaniyorken yan etkileri oldu mu sizde