Çikolata kisti ca19 değeri

Selinsimay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
44
6
30
Arkadaşlar Merhaba! .. ben 2020 yılında sol kaşık ağrısıyla kadın doğum uzmanına başvurmuştum .. ustrasona girdim çikolata kistin var dedi sonra kan testleri istedi .. o dönem ca19 degerım 80 küsür çıkmıştı .. ama bana bu değer tek başına bir anlam ifade etmez çikolata kistinden kaynaklı yükselmiştir demişti .. bana kadın doğum hapı verdi kullandım kontrolde kistimin düştüğünü söyledi ama tekrar kan testi yapmadi ..
internetten baktığım da ise ca19 değerinin yükselme sebebi pankreas kanseri diyor ..
Benım su sıralar sırt bölgem de sağ kürek kemiğimde acaıp bir ağrım var ve acı
Ve midem de gaz sürekli gegirme ihtiyacı
Korkudan Dr ada gidemıyorum ..
sizce pankreasla alakalı bir durum olabılır mi ?
4 sene evvel çıkmış değer şimdi beni çok korkutuyor
Acaba kötü bisey olmuş olsaydı 4 senede çıkarmaydı?

Bişey yazın ya .. vallahi çok büyük evham yaptım .. 1 haftadır hayat zindan
Bişey yazın ya .. vallahi çok büyük evham yaptım .. 1 haftadır hayat zindan
Hayirr hayir sakin olun pankreas ve 4 sene imkansiz tek bir degerle de o belli olmaz esimin amcasini pankreastan kaybettik haziran ayinda butun ve butun degerleri kan tahlil sonuclari falan cok kotuydu su sira mide bagirsak problemleri cok yaygin bende de var mesela bosuna bosuna kendimi bilgisayarli tomografiye soktum bsii cikmadi cok sukur tabi de bugun bi arkdasm diyodu hatta karnm sisiyo ne yesem tas gibi oluyo diye bende anksiyete var bide mahvoluyorum anlatamam size ama sizin dediginiz imkansz

Ayyy nasıl kötüyüm kaç gündür anlatamam .. ben dede anksiyete var en son sırt ağrım 2 sene evvel olmuştu Dr a gittiğimde bana Fibromiyalji teşhisi koydu yine öyle bisey mi acaba diyorum .. çok korkuyorum gitmeyede tekrar ya kötü bisey çıkarsa diye Allahım etmesin

Başınız sağolsun .. belirtilerı nelerdi ? İnternette sırt ağrısı en büyük belirtisi diyor bende bunun için korkuyorum

Bende de var agrisiz gunum yok 1 gunde 7 dalda doktora gozuktum saka gibi sirt bel agrisi bobrek agrisi hepsi var bende de ama sonuc cok sukur tabi bisi yok her sirti agriyan bisi olmaz meraj etmeyin kafada buyutunce o agri hem artiyor hem gecmiyor.

Bende de var agrisiz gunum yok 1 gunde 7 dalda doktora gozuktum saka gibi sirt bel agrisi bobrek agrisi hepsi var bende de ama sonuc cok sukur tabi bisi yok her sirti agriyan bisi olmaz meraj etmeyin kafada buyutunce o agri hem artiyor hem gecmiyor.
Ben anksiyeteden doktora da gidemıyorum .. Allah hepımızın yardımcısı olsun insallah kadın olmak bide anksiyeteli kadın olmak çok zor

Belirtileri dayanilmicak kadar cok mide agrisi bir gun hatta ikinci kattan kendini atmayi dusunmus agrilardan
Kıyamam ya .. Allah kurtarmış öyle ise .. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin dünya imtihan dünyası ama evladım var bensiz ne yapar diye dusunuyorum hep .. Hergun ağrı sızı ..
birde işin garıp tarafı uyurken hiç bir ağrı yok
Uyanıyorum 10 dk sonra ağrı başlıyor

Baslarda bende gidebiliyordum simdi bende gidemiyorum bugun saglik ocaginda basit bir kan verdm sonuclar yarn cikacak ama gelin bana sorun icimi nasil sabah olcak bilmiyorum Allah bagislasin evladinizi size sizide ona benmde bir evladim var tek gayem korkum o yoksa ölüm hak demisler bende de bir anda basladi temmz gibi stresten kurdesen doktum kasiniyorum simdi de

Stres inanki herseyın başı .. stres insana hersey yaptırıyor zaten depresyon hastayım bide bu beden hastalıkları eklenınce üstüne iyice korkuyorum .. şimdiler de kanser grip gibi oldu Rabbim korusun herkes kanser oluyor

Allah korusun evlerden irak evet cok yayildi hersey hormon soludugumuz hava bile berbat

Ben anksiyeteden doktora da gidemıyorum .. Allah hepımızın yardımcısı olsun insallah kadın olmak bide anksiyeteli kadın olmak çok zor
Merhaba burada ve internette yaptığınız araştırma anksitenize daha da zarar verecektir, tavaşyem doktora gidip net bir cevap alıp kendinizi rahatlatmanız. Yoksa burada ve internette başım ağrıyo diye aratsanız bin tane beyin uru ölümcül hastalıkları da bulabilirsiniz.
Sağlık ihmale gelmez, düzenli kontrollerinizi yaptırın en ufak bir şüpheniz varsa geçmiş olsun

İşte sorunda orada doktora gidemıyorum korkudan ya kötü bisey derse diye .. çok tuhaf bir durum anlayamazsınız.. 4 sene evvel yapılan test şimdi çıkar mi bilmiyorum

İşte sorunda orada doktora gidemıyorum korkudan ya kötü bisey derse diye .. çok tuhaf bir durum anlayamazsınız.. 4 sene evvel yapılan test şimdi çıkar mi bilmiyorum
Kendinizi telkinlemeye çalışın, ben mesela doktorun bir şey söylemesinden çok burada yazan ve internetten araştırdığım şeyleri daha korkunç bulurum ve hasta değilsem psikolojik hasta gibi hissederim. Siz de bu şekilde rahatlatmaya çalışın ve tabi birebir anlayamam eminim çok zordur evet ama bu duygu durumunuzun üzerine gidip kırmaya çalışın gerekiyosa yakınlarınızdan destek isteyin.

Benim de çikolata kistim var 2 tane, ama sizin bahsettiğiniz değerlerim yüksek değil. Sağlığınız en kıymetlisi valla arkadaşım olsanız sizi zorla götürürdüm ben erken teşhis her zaman en mükemmelidir. Hiçbirimiz yarın ne yaşayacağımızı bilmiyoruz, ama şüphe varsa önlem gerektirir netlik gerektirir. inşallah güzel haber verirsiniz ve inşallah hiçbir sorun yoktur

İnsallah Allah razı olsun güzel dileklerin için

Kızlar merhaba , eşimle 1 senedir bebek düşünüyoruz daha öncesinde gittiğimde sol over de az bir polikistik görünüm olduğunu söyledi doktor ama bunun bebek olmasına engel değil dedi adetim bu ay 1 ay gecikti ve 2 gündür idrar yaparken sağ kasığımda ağrı ve oturup kalkarken batma hissi oluyordu ve tansiyonum düşüyordu ara ara Bugün farklı bir doktorda kontrolüm vardı ve sağ över de 3,5 cm çikolata kisti olduğunu daha önce böyle kist olduğunu söylemediler mi dedi kan tahlili yaptı normal dedi ama ultrosanda bakarken kist kanama yapmaya başlamış dedi anlamadım ama herhangi bir ilaç vermedi ağrım devam ederse acile gidiceğimi söyledi ama kistin küçülmesi için herhangi bir ilaç da vermedi daha kapsamlı bir hastaneye gitmemi söyledi bu kistle hamile kalabilir miyim ? Ve ağrımın olması normal mi

Bende kasıkta Ağrı şikayetiyle gitmıstım , bence de daha kapsamlı bi hastaneye gitmek gerek
Bende gidicem bu ara yine hastane yolu gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…