Bende 4cmlik kist oluşmuştu. Doğum kontrol hapı kullandım bir ay adet oldum 2,5 cm'e düştü. Sonraki ay soğan kürü yaptım lekelenmelerim oldu doktora gittim tertemiz olmuş dediSevgili gebe olmak için dua eden, emek harcayan yorulan arkadaşlarım öncelikle her birinizin dualarının kabulünü rabbimden diliyorum. Ben 5 aylık evliyim, 2 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz. Evlenmeden önce bir doktor sürecim oldu şu şekilde sol yumurtalığımda 5cm’lik kist var bu kisti ultrasonda çikolata kisti görüyorlar, ilaçlı MR’da basit kist görüyorlar. Kan değerlerim vs her şey normal. Böyle durumda olanlar var mı bir tedavi uygulandı mı? (Ben doğum kontrol kullandım 8 ay kadar burada kist biraz küçülmüştü..)
Ben de bundan 7 yıl ölce sol kasık ağrısı şikayetiyle gittim 6 cm çikolata kisti olduğu söylendi. Doğum kontrol hapıyla 2 cm lere kadar düştü ve orda durdu küçülmesi kesinlikle yok olmuyor. Soğan kürü falan da yaptım kaç sefer yine gitmedi. Yani tamamen yok olmuyorsa basit bi kist değildir onlar adetle de atılıyo zaten.Sevgili gebe olmak için dua eden, emek harcayan yorulan arkadaşlarım öncelikle her birinizin dualarının kabulünü rabbimden diliyorum. Ben 5 aylık evliyim, 2 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz. Evlenmeden önce bir doktor sürecim oldu şu şekilde sol yumurtalığımda 5cm’lik kist var bu kisti ultrasonda çikolata kisti görüyorlar, ilaçlı MR’da basit kist görüyorlar. Kan değerlerim vs her şey normal. Böyle durumda olanlar var mı bir tedavi uygulandı mı? (Ben doğum kontrol kullandım 8 ay kadar burada kist biraz küçülmüştü..)
Hemen soğan kürü yapsın. Lekelenmeleri olacak korkmasın. 15 gün devam etsin 1 ay ara versin tekrar yapsın. Böyle böyle kist gidene kadar devam etsin. Soğan kürü kist üzerinde hatta özellikle çikolata kisti üzerinde mucizevi etkileri olan bi kür. Her ay soğan küründen sonra da doktora gitsin küçülmeyi takip etsin. Adet bittikten 2 gün sonra falan başlaması gerekiyor amaKızlar merhaba 23 yaşında bir kız kardeşim var henüz bekar.İki gün önce adet gecikmesin dolayı jinekolojik muayeneye gittik ve doktor sol yumurtalıkta 8 cm çikolata kisti olduğunu söyledi emar çekildi oda aynı çıktı ca-125 kan testine bakıldı 45 çıktı değer olması gereken değer 0-35 arasıymış yani oda kisti onaylıyo ve bize ameliyat önerdi yoksa kist daha çok büyüyebilirmiş.o kadar çok moralim bozuk ki ne yapıcaz bilmiyorum kardeşime çok üzülüyorum çünkü ilerde çocuğu olmamasından korkuyorum daha bekar ve çok gençBende 7 yıl boyunca hamile kalamadım bir sorunum olmadığı halde şimdi kardeşim aynı şeyleri yaşamadından çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun İnşallah amin şimdi neler söylemek istersiniz yardımcı olun kızlar iki gündür hayat cehenneme döndü resmen
Soğan kürü bende çok denedim hamile kalmak için yan etkisi faln olurmu kist üzerinde dahada fazla büyürmü ondan korkuyorumHemen soğan kürü yapsın. Lekelenmeleri olacak korkmasın. 15 gün devam etsin 1 ay ara versin tekrar yapsın. Böyle böyle kist gidene kadar devam etsin. Soğan kürü kist üzerinde hatta özellikle çikolata kisti üzerinde mucizevi etkileri olan bi kür. Her ay soğan küründen sonra da doktora gitsin küçülmeyi takip etsin. Adet bittikten 2 gün sonra falan başlaması gerekiyor ama
En son 11 aralık günü adet oldu şu anda geciktiği için hasteneye gittik ve bu illeti öğrendik halada edet olmadıHemen soğan kürü yapsın. Lekelenmeleri olacak korkmasın. 15 gün devam etsin 1 ay ara versin tekrar yapsın. Böyle böyle kist gidene kadar devam etsin. Soğan kürü kist üzerinde hatta özellikle çikolata kisti üzerinde mucizevi etkileri olan bi kür. Her ay soğan küründen sonra da doktora gitsin küçülmeyi takip etsin. Adet bittikten 2 gün sonra falan başlaması gerekiyor ama
Hamile kalmak içinse bi sorun olmadığı sürece bi sefer yapmanız yeterli. Sürekli sürekli yapmaya gerek yokSoğan kürü bende çok denedim hamile kalmak için yan etkisi faln olurmu kist üzerinde dahada fazla büyürmü ondan korkuyorum
Söktürücü vermedi mi doktor yaa nasıl olacak ki yoksaEn son 11 aralık günü adet oldu şu anda geciktiği için hasteneye gittik ve bu illeti öğrendik halada edet olmadı
Yok kardeşim bekar işe yararmı onda ve kist büyütmez dimiHamile kalmak içinse bi sorun olmadığı sürece bi sefer yapmanız yeterli. Sürekli sürekli yapmaya gerek yok
Hayır hiç bir şey vermedi sadece git ameliyat ol dedi yoksa daha da büyür başa çıkamazsınız dediSöktürücü vermedi mi doktor yaa nasıl olacak ki yoksa
Evli bekar farketmez. İbrahim saraçoğlunun videoları var internette çikolata kisti diye yazıp aratırsanız çıkar. Kullanımını da anlatıyor. Çok var kullanıp iyileşenYok kardeşim bekar işe yararmı onda ve kist büyütmez dimi
Adet olmadan başlanmıyor diye biliyorum soğan kürüne. Bilemedim bendeHayır hiç bir şey vermedi sadece git ameliyat ol dedi yoksa daha da büyür başa çıkamazsınız dedi
İnşallah kardeşim iyi olsunda elimden geleni yaparımEvli bekar farketmez. İbrahim saraçoğlunun videoları var internette çikolata kisti diye yazıp aratırsanız çıkar. Kullanımını da anlatıyor. Çok var kullanıp iyileşen
Adet te bu lanet hastalığı daha çok besliyorAdet olmadan başlanmıyor diye biliyorum soğan kürüne. Bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?