çikolata kisti ameliyatı sonrası

slm ameliyatınız nasıl geçti zor mu oldu? Doktorunuzu söyleyebilirmisiniz?

hiç birşey önermedi, bunun en güzel ilacı hamilelik demişti, en kısa zamanda çocuk sahibi olmaya bakın demişti, 2 ay beklemek zorunda kaldık 6 ay sonra hamile kaldım:hulya:

arkadaşım bende 6 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum gebe kalamadım.doktor hiç birşey önermedi.

Bende 7 ay önce yumurtalık kisti açık ameliyat oldum fakat hala gebe kalamadım ne kadar sürede gebe kalınabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bende de 5cm kist olduğunu söylendi 3-4 doktora gidişimdede ameliyat olmalısın bence falan denildi
artık doktora gitmiyorum çünkü çok bunaldım bekarım ve hemen bi ameliyat gecirmek istemiyorum ve iyi bir doktor arıyorum
önerileri olan su doktor iyidir diye söyleyebilecek biri var mı yardımlarınıza ihtiyacım var bu arada istanbulda yasıyorum.

slm ben de kistlerden muzdaribim, iki doktor önerebilirim henüz tedavime yeni başlandı, başarılı ya da değiller diyemem fakat ikisi de çok samimi ve ameliyatı son çare olarak görüyorlar..

Biri Ali Utku Öz (Aile hastanesi'nde) diğeri Yılmaz Güzel (Nişantaşı'nda muayenehanesi var)... Araştır sen karar ver canım..

Sağlıklı günler diliyorum..

Arkadaslar araniza yeni katiliyorumm bende çikolata kisti hastaydim hemde baya ileri seviyede kapali ameliyat gecirdim 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki tane kist cikarildi 5 ay once gerçekleşti ameliyat ama dr m 6 ay içinde normal yolla oldu oldu olmazsa hmen tüp bebege gidiyorsnz dedi ozetle çok üzüldüm cocugum olmayacak diye cok zor zamanlar gecirdim ama 1 aylık hamileyimm simdi daha yeni öğrendik ve cokkkk hmde tarifi imkansız bi mutluluk yasadik umudunuzu asla kaybetmeyin ve bol bol dua edin rabbim herkese tattirsn bu duyguyu bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn bebisimizi rabbimm ))))

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ve sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
ben de sizi kendi hikayemi anlatayım tam 5 yıl önce ünv hastanesinde birinde 8 diğerinde 3 cm olan çikolata kistlerimi aldırdım ancak ameliyattan 3-4 ay sonra bir yumurtalığımda tekrardan 3 cm lik bir kist çıktı ve 5 yıl boyunca hiç ilerlemedi o boyutta kaldı ve ne mutlu bana ki geçen yıl evlendim ve daha ilk denememde hamile kaldım çok şükür ki dünya tatlısı kızım kollarımda şu an ancak muayene için gittiğim tüm dr lar mucize bebek dedi çünkü açık ameliyat oldum ve dikişimi gören ne ameliyatı diye sorar sormaz çok şanslısınız mucize bebek bu dediler çünkü hiç tedavi görmemiş doğal yollardan hamiş kalmıştım :) gelelim doğum hikayeme bebeğim 41. hafta olmasına rağmen çatıya inmeyince mecburen sezeryen oldum ve iyi ki de olmuşum sipinal anestezi ile ameliyat olduğum için dr la konuşabilme şansım oldu ameliyat sırasında ve orda her ikimizde şoka girdik çünkü dr şu ana kadar gördüğüm en büyük çikolata kisti sen de dedi yumurtalığındakini aldım ama bağırsaklarını yün yumağı gibi sarmış ben bu ameliyatı yapamam deyip Ege Ünv nden Fatih Şendağ ismini verdi daha önce böyle bir ameliyatı yapan ender drlardanmış çünkü çok zor bir ameliyatmış.Ayrıca ikinciyi düşünüyorsan hemen dene dedi bakalım seneye tekrar denemek istiyorum kısmetimde varsa bi bebeğimde olur yoksa da şart değil Allah olmayanlara versin... ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar büyük bir ameliyata girmekde istemiyorum hem zaten çikolata kisti tekrarlayan bir kist ameliyat ne kadar fayda edebilir ki asıl korkumsa daha kötü bir hastalığa çevirmesi ve bebeğimin annesiz kalması henüz o kadar küçük ki anne sevgisine çok ihtiyacı var işte benim hikayem hem sevindirici hem üzücü durumu benim gibi olan var mı acaba neler yapılabilir?

Arkadaşlar ben de 9 nisan da bu hastalıktan ameliyat oldum. Şimdi gayet iyim. Haftaya kontrole gidicem. Normalde daha erkendi kontrolum ama ben gitmeye fırsat bulamadım

Merhaba çikolata kisti ameliyatı için doktor önerebilir misiniz?
Canım ben sana iyi bir doktor önerebilirim hatta kendi doktorum. Gata Haydarpaşa hastanesinde Doç. Dr. İsmet Gün. Çok iyi bir hekim ve akademisyendir kendisi. Ben ameliyat ondan oldum. Ameliyattan sonra ilk günden itibaren ağrım olmadı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…