Merhaba hanımlar 7 cm çikolata kistimi aldırdım yumurtam bagırsağa yapışıklık yaptığı için zor bir ameliyat oldu açık ameliyat oldum ve sol yumurtalıgım alındı bugün 6 günüm iyiyim ama çok olmasada regl gibi değil hafif bir kanamam var aslında regl haftamdayım da , kafam karıştı cuma kontrolüm var ve biraz korkuyom bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim ??
Regl olmuşsundur eğer ameliyata bağlı bir kanama degil ise. Çok kanaman veya agrin olursa mutlaka doktora danis benimde sağ yumurtalıgim yok alındı kistim patlamışti.
Regl olmuşsundur eğer ameliyata bağlı bir kanama degil ise. Çok kanaman veya agrin olursa mutlaka doktora danis benimde sağ yumurtalıgim yok alındı kistim patlamışti.
Cevabın için teşekkürler agrım yok kanamamda öyle çok değil 1 hafta oldu bugün tam cuma doktora gidecem insan büyük bir ameliyat gecirince panik oluyor malesef
43 yaşındayım 2 senedir takipteydi mr da çikolata kisti tanısı konup son zamanda şüpheli görüntülü vermişti bekletmedik pataloji temiz çıktı allahtan ama bagırsağa yapışlık yaptığı için yumurta açık ameliyatla alındı ..Ameliyata baglıda olabilir hastanede 2 gün hiç kanamam olmadı eve geldikten sonra oldu regl zamanı ama eski reglim gibi yoğun değildi normalde kist varken çok yoğun ve parça parça olurdu kistten dolayı mesela bugun bu saate kadar temizim cuma doktorum net bilgi verir belki gereksiz endişe yapıyorum ama son zamanda okadar çok kendimi dinledim ki :) teşekkür ederim ilgine