- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Melindanaz
-
3 yil once ameliyat oldum 1 aylik evliyim ve adet oldum cocugum olmayacak diye korkuyorumvar mi ameliyat sonrasi dogal yollarla hamile kalan??
Bu tarz yprumlardan dolayi doktora tuplerimi kontrol ettirmeye gittim. Adetin ilk gunu gel rontgen cekelim dedi. Kist hic yenilemedi duzenli olarak kontrol oluyorum doktorumacanım sana iyi haber vermek isterdim ama tedaviye başlamanda fayda var...3 yıl önce ameliyat olmussun...kistin yeniledi mi? yenilemediyse 6 ay denemeni daha sonrasında bir doktora görünmeni tavsiye ederim...vakit kaybetme....ben hala uğraşıyorum cnm. tüp bebege geçiyorum önümüzdeki ay..
Bu tarz yprumlardan dolayi doktora tuplerimi kontrol ettirmeye gittim. Adetin ilk gunu gel rontgen cekelim dedi. Kist hic yenilemedi duzenli olarak kontrol oluyorum doktoruma
Yenileyince mi tupler kapaniyor? Ben bekarken oldum ameliyati hic tupler kapanabilir falan gbi bisey dememisti doktorum. Su an acikcasi cok korkuyorumharika o zaman yenilemediyse....6 ay kendi kendine denemende hiç sıkıntı yok...sonrasında konusunda uzmanla görüşebilirsin cnm
Yenileyince mi tupler kapaniyor? Ben bekarken oldum ameliyati hic tupler kapanabilir falan gbi bisey dememisti doktorum. Su an acikcasi cok korkuyorum
Ben alti ay dayanamicam ikinci ayimda baktircam. Kapali degilse stresten olmicak cunku bu sefer. Acaba kapali mi diye dusunmek strese sokuyoryenileyince gebeliğe engel oluyor...tüplerinde yapışıklık yapabiliyor....ama yapmayadabilir o yüzden 6 ay normal yolla dene olmazsa tüplerine baktır....
Cikolata kisti ilacla gecmez kibende şuanda çikolata kisti tedavisi görüyorum hormon testlerimden sonra ilaç tedavisi başlattı 3 aylık bir visanne ilacı kullanıcam doktor sonrada vitamin takviyesi sonra çocuk için planlama yaparız dedi sol yumurtalıkta 4.5 cm kist var sadece bu ilaçla gecicekmi diye düşünüyorum ?
Rahim filmi tuplerin acik olup olmadigini kontrol icin. Sonucu ne peki?doktora ilk gittiğimde rahim filmi dedi rahim filminde tüpleriniz kontrol ediliyor ben ikinci muayne oluşumda rahim filmi söylemedi direk ilaç tedavisine başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?