Çikolata kisti ameliyatı olup hamile kalanlar

feride007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
1
0
1
27
Çikolata kisti ameliyatı olup hamile kalanlar var mı varsa ne kadar süre içinde kaldınız ?

Merhaba, ben senelerdir çikolata kistiyle mücadele ediyorum. Yakında ameliyat olcam ama direk alınması bebek beklentisini düşüreceği için doktorum içini boşaltırız sadece dedi. Ameliyat olunca hamile kalanları çok duydum ama benim bu zamana kadar ameliyatı geciktirmem bi gebeliğimin son bulmasına sebep oldu

Çikolata kisti ameliyatı olup hamile kalanlar var mı varsa ne kadar süre içinde kaldınız ?
Merhaba ferideher ay 3kere kanamam oluyordu doktota gittim 3 5cm çikolata kisti var dedi o ay ilaç verdi hamile kalamazsın dedi 1 ay kullandım 2.5 cm oldu o ay 2.5 cm çikolata kistimle hamile kaldım doktor şaşırmıştı sonra doğuma kadar 6cm oldu sezeryan oldum doktor onuda aldı hazır açmışken

Merhaba benimde çikolata kistlerim var doktor ameliyat olman şart diyor. İyi bir doktor araştırıyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorlar varsa bilgi verir misiniz? Hiç çocuğum yok ve çocuk istiyorum bu yüzden en az tahribatla çıkmam lazım ameliyattan

Merhaba. Ankara'da yaşıyorsan Hulusi Bülent Zeyneloğlunu tavsiye ederim. Benim de kistim var ama amelyat değil içini boşaltmayı tavsiye etti böylece yumurtalar zarar görmüyomuş

Merhaba. Ankara'da yaşıyorsan Hulusi Bülent Zeyneloğlunu tavsiye ederim. Benim de kistim var ama amelyat değil içini boşaltmayı tavsiye etti böylece yumurtalar zarar görmüyomuş
Ankaraya yakınım çorumdayım geçen yıl gitmiştim hulusi hocaya önce banada içini boşaltalım demişti sonra çok kısa sürede tekrarlar daha da büyüme yapabilir birde enfeksiyon riskin var demişti yapmamıştı. Hulusi hocayı tavsiye eden çok sanırım hulusi hocayı düşünücem. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…