eminemiz canim benimki 7cm di cok buyuk degildi ama bendede cok yapisiklik yaptigini soyledi doktorum kistin ameliyat esnasinda acmis ama bizde alti ay denicez ikinci denememiz on gun sora belli olcak ama ben simdiden olumsuz oldugunu biliyorum sen nerde ameliyat oldun acikmi kapalimi ameliyatin
ben istanbul zeynep kamilde oldum canim
Arkadaslar araniza yeni katiliyorumm bende çikolata kisti hastaydim hemde baya ileri seviyede kapali ameliyat gecirdim 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki tane kist cikarildi 5 ay once gerçekleşti ameliyat ama dr m 6 ay içinde normal yolla oldu oldu olmazsa hmen tüp bebege gidiyorsnz dedi ozetle çok üzüldüm cocugum olmayacak diye cok zor zamanlar gecirdim ama 1 aylık hamileyimm simdi daha yeni öğrendik ve cokkkk hmde tarifi imkansız bi mutluluk yasadik umudunuzu asla kaybetmeyin ve bol bol dua edin rabbim herkese tattirsn bu duyguyu bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn bebisimizi rabbimm))))
arkadaslar ben 15 aylik evliyim ilk aydan beri gebe kalmak istedim ama olmadi birbucuk ay once laparoskopik yumurtalik kist ameliyati gecirdim ilk denemem basarisiz ikincisi ise soyle dun idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile hastaneye gittim doktora cocuk denedigimizi benim icin dogru ilaci yazmasi adina kanda gebelik testide rica ettim sagolsun oda istedi sonuc 1.20 yani negatif bu arada iliski ayin 26si gecesi olmustu buna gore bu test dogru olmayabilirmi ondanda aklim karisti nerden girdim nerden ciktim dimi arkadaslar hadi cikolata kisti aldiranlaar deneyimlerimizi yazalim
Arkadaslar araniza yeni katiliyorumm bende çikolata kisti hastaydim hemde baya ileri seviyede kapali ameliyat gecirdim 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki tane kist cikarildi 5 ay once gerçekleşti ameliyat ama dr m 6 ay içinde normal yolla oldu oldu olmazsa hmen tüp bebege gidiyorsnz dedi ozetle çok üzüldüm cocugum olmayacak diye cok zor zamanlar gecirdim ama 1 aylık hamileyimm simdi daha yeni öğrendik ve cokkkk hmde tarifi imkansız bi mutluluk yasadik umudunuzu asla kaybetmeyin ve bol bol dua edin rabbim herkese tattirsn bu duyguyu bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn bebisimizi rabbimm))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?