arkadaslar ben 15 aylik evliyim ilk aydan beri gebe kalmak istedim ama olmadi birbucuk ay once laparoskopik yumurtalik kist ameliyati gecirdim ilk denemem basarisiz ikincisi ise soyle dun idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile hastaneye gittim doktora cocuk denedigimizi benim icin dogru ilaci yazmasi adina kanda gebelik testide rica ettim sagolsun oda istedi sonuc 1.20 yani negatif bu arada iliski ayin 26si gecesi olmustu buna gore bu test dogru olmayabilirmi ondanda aklim karisti nerden girdim nerden ciktim dimi arkadaslar hadi cikolata kisti aldiranlaar deneyimlerimizi yazalim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cikolata kisti ameliyati olup hamile kalanlar yada kalamayanlar
- Konu Sahibi erkfat
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
BENDE 10 gun once amelıyat oldum buyuktu benım ıkı taneydı hem sag hem sol taarfta.dr tuplerımın kapalı oldugunu normal yolla olamıyacagını soylluyor.yınede bı ıhtımal 3-4 ay deneyın dııyor.hayırlısı ınş ALLAH .ben tupede razıyım yeterkı RABBİM bıze hayırlı ve sağlıklı bı evlat versın.ve tum ısteyenlere tabıkı. yalnız ınsan çok korkuyor.araara bı hareket oluyo obolgede acaba tekrarmı çıkıyor. acaba tup ılk denemede olurmu gece gunduz aklımda.ıstersenız ozelllıkle amelyat olanlar ve deneyenler.yada bu aşamada olnalar burda paylaşımlar da bulunalım belkı bırbırımızze yrdımmız doknur
eminemiz canim benimki 7cm di cok buyuk degildi ama bendede cok yapisiklik yaptigini soyledi doktorum kistin ameliyat esnasinda acmis ama bizde alti ay denicez ikinci denememiz on gun sora belli olcak ama ben simdiden olumsuz oldugunu biliyorum sen nerde ameliyat oldun acikmi kapalimi ameliyatin
eminemiz canim benimki 7cm di cok buyuk degildi ama bendede cok yapisiklik yaptigini soyledi doktorum kistin ameliyat esnasinda acmis ama bizde alti ay denicez ikinci denememiz on gun sora belli olcak ama ben simdiden olumsuz oldugunu biliyorum sen nerde ameliyat oldun acikmi kapalimi ameliyatin
ankarada murat sonmezer yaptı medıcana da sen nerde oldun
ben istanbul zeynep kamilde oldum canim
benım kapalı amelıyattdı bayada pahalıyaoldum ben ya 5000 verdık.ama hastanede superdı ılgılılerdı bayagı .ama neye yarar?sonuç tupler kapalı ve açılamadı.% 1 ıhtımalle belkı olur dıyo normale dr 3-4 asy deneyın dıyo.ben RABBİM kısmet ederse mayıs hazıran gıbı tup bebege gıdecem. bu ay denemıcez.bı haftaya kadar hasta olmam gerekıyo amelıyatdan ıkı hafta olcak çıkalı çok merak edıyorum ılk hastalıgım nasıl olcak genee kıst varken oldugu gıbı kahverengı akıntı gelcek mı agrılımı olcak çok yogunmu hafıfmı olcak?
ondan sonrada denıcez işte ama dıyorum bır ay sonra hsg çekılsem açılırmıkı?
canim ben ameliyattan once hsg cektirdim oda uyuz bisey ama tuplerimde problem yoktu benim sadece kist icerde rahim ve yumurtaliklarda yapisiklik yapmis dedi benim doktorum acmislar ama genelde geri kapaniyormus bana oyle dedi actim ama geri yapiscak bi ihtimal yapismayadabilir dedi benim yine agrilarim oluyor ama eskisi gibi degil bence bi mucize bekleme sitres yapma ben bu aydan sonra takmicam artik bu arada havuc incir kuru ve hayit suyu mantikli geliyo bana bide esime keci boynuzu kuru sohan suyundan korkuyorum enfeksiyon var onun yerinede maydonoz yemeyi dusunuyorum ama sende kendini uzme cok sukur o ameliyattan yumurtaliklarimiz ve rahmimiz yerinde ciktik hicbisey olmazsa tup bebek ve rab'bimiz var en onemlisi bu tabi
bu arada cok vermissiniz cidden bende kapali oldum sigortam karsiladi benimkini zeynep kamili duymussundur bu konuda cok donanimli bir hastane ama buyuk bi problemi var cok eski bi hastane enfeksiyon riski cok ben orda bidaha bi operasyon gecirmeyi dusunmuyorum yenilenmedigi surece sadece kontrol takip ve tedavi dusunuyorum orda
merhaba kızlar konu eski ama genede okuyan bilgilenir diye yazmak istedim bende over kistinden ameliyat oldum ve çok büyüktü yaklaşık 600 gr kadar ve Allaha şükürler olsunki şuan hamileyim hemde tedavi bile görmeden hiçbir sorun çıkmadı.Benim şansım doktorumdu ondan Allah razı olsun o olmasaydı ben bırakın hamile kalmayı yumurtalığımı bile alırlardı çünkü şuanda bile gebelikte yani 2 doktora gittim gözleri açık kaldı ikisininde inanamadılar okadar büyük bi kisti nasıl zarar vermeden çıkardığına ben tabi doktorumun isimini söyleyince çetin hocam yapar çok iyidir dediler hep.NEYSE İŞTE BÖYLE KAFANIZA TAKMAYIN HİÇBİRŞEYİ RABBİM İSTEDİMİ HERŞEY OLUR.
Arkadaslar araniza yeni katiliyorumm bende çikolata kisti hastaydim hemde baya ileri seviyede kapali ameliyat gecirdim 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki tane kist cikarildi 5 ay once gerçekleşti ameliyat ama dr m 6 ay içinde normal yolla oldu oldu olmazsa hmen tüp bebege gidiyorsnz dedi ozetle çok üzüldüm cocugum olmayacak diye cok zor zamanlar gecirdim ama 1 aylık hamileyimm simdi daha yeni öğrendik ve cokkkk hmde tarifi imkansız bi mutluluk yasadik umudunuzu asla kaybetmeyin ve bol bol dua edin rabbim herkese tattirsn bu duyguyu bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn bebisimizi rabbimm ))))
- 9 Ocak 2014
- 52
- 67
- 28
- 34
Arkadaslar araniza yeni katiliyorumm bende çikolata kisti hastaydim hemde baya ileri seviyede kapali ameliyat gecirdim 10 cm ve 6 cm olmak üzere iki tane kist cikarildi 5 ay once gerçekleşti ameliyat ama dr m 6 ay içinde normal yolla oldu oldu olmazsa hmen tüp bebege gidiyorsnz dedi ozetle çok üzüldüm cocugum olmayacak diye cok zor zamanlar gecirdim ama 1 aylık hamileyimm simdi daha yeni öğrendik ve cokkkk hmde tarifi imkansız bi mutluluk yasadik umudunuzu asla kaybetmeyin ve bol bol dua edin rabbim herkese tattirsn bu duyguyu bize de saglicakla kucagimiza almayi nasip etsn bebisimizi rabbimm ))))
canim kapalı mı oldun? açık mı? bi de tüplerin açık olup olmadığını söledi mi doktor? hsg çektirdin mi? ben de 3 ay önce açık oldum da doktorum ameliyatta kapalı olduğunu söledi daha sonra hsg çektirdim açık çıktı.. biz de bebek için 1 ay oldu denemeye başlayalı kısmet artık hayırlısıyla..
arkadaslar ben 15 aylik evliyim ilk aydan beri gebe kalmak istedim ama olmadi birbucuk ay once laparoskopik yumurtalik kist ameliyati gecirdim ilk denemem basarisiz ikincisi ise soyle dun idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile hastaneye gittim doktora cocuk denedigimizi benim icin dogru ilaci yazmasi adina kanda gebelik testide rica ettim sagolsun oda istedi sonuc 1.20 yani negatif bu arada iliski ayin 26si gecesi olmustu buna gore bu test dogru olmayabilirmi ondanda aklim karisti nerden girdim nerden ciktim dimi arkadaslar hadi cikolata kisti aldiranlaar deneyimlerimizi yazalim
Ben de de çikolata kisti var ve yaklaşık 7 senedir çocuk istediğimi hatırlıyorum bir oğlum var 9 yaşında. Doğum yaptıktan sonra bu kist ile tanıştım. 2 ameliyat ve 1,5 tüp bebek yapıldı. Olmadı hala. Bu ay adetim 3 gün geçti ana sabah ki idrar testinde hafif ikinci çizgiyi görünce gidip kan tahlili yaptırdım. Fakat onda negatif çıktı. Çok üzüldüm çooook. Hep dua ediyorum Allahıma. Hayırlısı olsun. Böyle benim gibi çikolata kisti olan kişilerin hamile kaldığını duyunca umutlanıyorum. Ne mutlu. Hoşçakalın.
- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 37
Yillardir ziyaretciydim artik ben de konusabilirim. Su siralar cikmazda hissediyorm kendimi. 4 yil once tanistim bu hastalikla. Sol ymrtaliktan ameliyat oldum. 8 ay oonce evlendiim. Ama korka korka, ya bebegimiz oolmazsa. Yalniz basima yasadigim bu cikmaza esimi suruklemeyeyim diye cok dusundum. Eyllulun 20sine kadar hep yasmin kllanndimm. Artik agzima bile surmem o ilaci. Simdi korkkularim tekrar basladi. Hastalik tekrar eder mi??? Bebeggimiz olur mu? Hayirlisi diyorum ama bi tarafim da soorular sorup duruyo.. aklimda soru isaretleri. Bii umut...