çikolata kisti ameliyatı olan varmı acaba aranızda????

• Konu Sahibi Konu Sahibi svrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svrn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
4
0
16
Kocaeli
sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var ve malesef bebek olmasının en büyük engellerinden biri....bu rahatsızlıktan ameliyat olan var mı acaba nasıl geçiyor sonuçu başarılı oldumu????

ben olmadım ama kuzenim oldu ve bütün süreci birlikte yaşadık. Onun sadece sağ yumurtalığında vardı. 4 sene önce oldu ameiyatı ankarada. O vakitler doktor ona boşuna ameliyat olma bunca sene olmadıysa ben seni ameliyat etsemde normal yolla çocuğun olmaz dedi. (BU arada 8 senelik evliler ve hiç korunmadılar. )Ve sonuç ta olmadı. Ameliyat oldu çikolata kistleri temizlendi ama sağ taraf çok tembel. Bence vakit geçirmeden farklı yöntemler dene çünkü aynı sorun bende de var. ve benim doktorum Alsamda kistlerini tekrarlayacak boşuna ameliyat olma dedi. Ve ben tüp bebek yaptım. İlk denememde tuttu. İnşallah sen fazla uğraşmazsın canım

sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var ve malesef bebek olmasının en büyük engellerinden biri....bu rahatsızlıktan ameliyat olan var mı acaba nasıl geçiyor sonuçu başarılı oldumu????

ben olmadım ama kuzenim oldu ve bütün süreci birlikte yaşadık. Onun sadece sağ yumurtalığında vardı. 4 sene önce oldu ameiyatı ankarada. O vakitler doktor ona boşuna ameliyat olma bunca sene olmadıysa ben seni ameliyat etsemde normal yolla çocuğun olmaz dedi. (BU arada 8 senelik evliler ve hiç korunmadılar. )Ve sonuç ta olmadı. Ameliyat oldu çikolata kistleri temizlendi ama sağ taraf çok tembel. Bence vakit geçirmeden farklı yöntemler dene çünkü aynı sorun bende de var. ve benim doktorum Alsamda kistlerini tekrarlayacak boşuna ameliyat olma dedi. Ve ben tüp bebek yaptım. İlk denememde tuttu. İnşallah sen fazla uğraşmazsın canım

allah analı babalı büyütsün inan bende şaşırdım ne yapacağımı her an sıkıntılı döneme giriyorum yarın yen bir doktora gidecem bakalım o ne dicek?şanslı gruptansın bence ilk denemede tutmuş:)))alllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin....

inşallah en yakın zamanda sen de hamile kalırsın hastane ve doktor çok önemli kendine iyi bi doktor bulmanı tavsiye ederim inşallah kalbinden geçen gerçek olur

geçen sene çikolata kisti içi ameliyat oldum.maalesef sol yumrtalığım alındı.aradan 4 ay sonra hamile kaldım ama yaştan dolayı amniyosentez yapıldı ve bebeğimi kaybettim.bu ameliyatı olacak herkese tavsiyem özellikle bebek isteyenler için kapalı ameliyat olmaları.benim doktorum olmaz deyip açık ameliyat yaptı ve şu anda kistlerim tekrarladı ,gittiğim başka doktorlar madem çocuk düşünüyordun niye açık ameliyat oldun diye kızıyorlar açık am.tüplerrde yapışık.yapar diyorlar..lütfen doktorunuzu dikkatli seçin..umarım en kısa zamanda bebiş sahibi olursunuz.

geçen sene çikolata kisti içi ameliyat oldum.maalesef sol yumrtalığım alındı.aradan 4 ay sonra hiç tedavisiz hamile kaldım ama yaştan dolayı amniyosentez yapıldı ve bebeğimi kaybettim.bu ameliyatı olacak herkese tavsiyem özellikle bebek isteyenler için kapalı ameliyat olmaları.benim doktorum olmaz deyip açık ameliyat yaptı ve şu anda sağ yum. kistlerim tekrarladı ,ağrılarım çoğaldı,açık ameliyat,eksik tedavi bu hast.nüksettiriyor.gittiğim başka doktorlar madem çocuk düşünüyordun niye açık ameliyat oldun diye kızıyorlar açık am.tüplerrde yapışık.yapar diyorlar..lütfen doktorunuzu dikkatli seçin..umarım en kısa zamanda bebiş sahibi olursunuz.

Temmuz ayinda laparoskopi ile kist aldirdim. Su ana kadar tekrarlamadi her ay kontrole gidiyorum. Ayrica operasyon esnasinda rahmi,tupler de inceleme sansi oluyor. Bebek sahibi olamamanin sebepleri bulunabiliyor. Ancak ben ameliyat icin bir yil bekledim,cunku dr um bendekinden daha buyuk kistleri olup da hamile kalan hastalarinin oldugunu soyledi. Zaten bende ki tek sorun kist degilmis bunu da laparoskopiden sonra anladik.
Bence onca iyi bir doktora muayene olup operasyona oyle karar vermek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…