çikolata kisti ameliyatı için doktor tavsiyesi

ısyerın

• dogus

OY: 0 0,0%
  • tuv

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

elfpnr1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
10
0
1
41
arkadaslar çikolata kisti için acık amelıyat olmak istiyorum. bu amelıyatı olan arkadaslar varsa doktor tavsıyesınde bulunabılırlermı. yumurtalıklara yakın oldugu ıcın rıskı bır amelıyatmıs buyuzden guvenılır doktor olması gerekıyor.

kistleriniz kaç cm, kim önerdi ameliyati? Eğer 5-6 cm den büyük değilse ve ileride gebelik düşünüyorsanız hemen ameliyat tavsiye etmiyor doktorlar. isterseniz başka bi doktorlar daha görüşün

bende ameliyat olamiyorum malesef..tek kurtulusumuz hamile kalmak..ne kadar cerrahi ellerde yapilsa da yumurtalik rezervlerine zarar verebiliyormus.. bu hastaligin kokten caresi bulunsa keske.. agrilar hamile kalamama insani cok uzuyor..

bende ameliyat olamiyorum malesef..tek kurtulusumuz hamile kalmak..ne kadar cerrahi ellerde yapilsa da yumurtalik rezervlerine zarar verebiliyormus.. bu hastaligin kokten caresi bulunsa keske.. agrilar hamile kalamama insani cok uzuyor..
bence kesfedilmistir bunun çözümü, tedavisi filan ama piyasaya sunulmuyodur kesin yoksa kim tüp bebek yaptıracak

bence kesfedilmistir bunun çözümü, tedavisi filan ama piyasaya sunulmuyodur kesin yoksa kim tüp bebek yaptıracak
belki de.. bugun yine doktora gittim igneyle asilamaya baslanilacak..cikolata kisti olup sikinti yasayan birilerinden ziyade o kadar cok var ki herkesin sorunu baska baska.. sebepsiz inferlite, yumurta tembelligi, yara, baska sorunlar... ilki olup ikinci olmadigi icin tedaviye baslayanlar..Allahim herkese nasip etsin..

Hsg cektirdinmi cnm sen bendede var cikolata kissi ameliyat dediler ama zubeyde hanim da doktor tavsiye etmedi hsg cekelim dedi hamile kalman daha kolaylasir dedi bana

gecen yil haziran ayinda hsg cektirmistim.. tupler acikti.. bugun gittigimde var olan cikolata kistlerinin yanina yenilerinin de eklenmis oldugunu duydum..yeni yeni olusan 1.5 mm lik 3 tane daha cikolata kistim cikmis..

gecen yil haziran ayinda hsg cektirmistim.. tupler acikti.. bugun gittigimde var olan cikolata kistlerinin yanina yenilerinin de eklenmis oldugunu duydum..yeni yeni olusan 1.5 mm lik 3 tane daha cikolata kistim cikmis..
Ne kadar illet bisey bu yaa bnd yeni cektirdim bizim tek caremiz hamile kalmak tatlim bendede sag yumurtaligimda var kis 6cm civarinda hsg snr tuplerimde acik yumurtaliklarimda iyi calisiyor bakalim bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunu takip ettim ve degerlendirdim 2 ay oldu deniyeli bnd hayirlisiyla ins hamkle kaliriz ameliyata gerek kalmaz tatlim cunki ameliyatta yumurta rezervelirinede zarar veriyormuş dogal yollardan hamile kalmamiz lazim prof saracoglunun sitesine gir bormon testi yaptirdiysan ve cikolata kissinin oldugunu soyle sana bi kür veriyorlar ben aldim uyguluyorum suan icinde cörek otu yagı bitki karisimi bide aslan pencesi var tatlim bide hormon testi yaptirdinmi sen benim lh fsh yuksek cikti biraz oda bu kurle duzelir ins tavsiye ederim gizem hanim var cok yatdimci oluyor tatlim

Arkadasim 15 cm cikolta kisti icin Op. Seyhan Özcan 'a gidiyor henüz ameliyat olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…