• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti acilllllllllll yardım

mehtap0428

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
164
7
296
Arkadaşlar sizlere çok acıl bişey danışmak istiyorum benım 5.5 cm büyüklügünde bir kistim var doktor amelıyat dedi ama ben çok korkuyorum acelısı yok ama olman gerekıyor dıyo aranızda kıstı olupta amelıyat olmadan küçülten var mı???? Fikirlerinize ihtiyacım varr

ameliyattan korkma canım.bende 4 ay önce miyom ameliyatı oldum ve ameliyat öncesi korkudan ölmek üzereydim taaki beni ameliyat odasına alana kadar..orada öyle bir cesaret geliyorki insana çok enteresan bir rahatlama.ki ben sakinleştirici istemedim ona rağmen çok rahattım..hiç korkma olman gerekiyosa ol ameliyatını.çabucak bitiyor sonra kendini kuş gibi hissediyorsun...

ameliyattan korkma canım.bende 4 ay önce miyom ameliyatı oldum ve ameliyat öncesi korkudan ölmek üzereydim taaki beni ameliyat odasına alana kadar..orada öyle bir cesaret geliyorki insana çok enteresan bir rahatlama.ki ben sakinleştirici istemedim ona rağmen çok rahattım..hiç korkma olman gerekiyosa ol ameliyatını.çabucak bitiyor sonra kendini kuş gibi hissediyorsun...

Canim selamlar.sana bikac ay once bişey yazmıştım görmedin galiba.tekrar yazayim dedim. Ameliyatini nerde kime oldun? Nekadardi miyomun ve neredeydi? Hangi yöntemle oldun operasyonu acik ameliyatlami? Sonrasinda hsg falan cektirdinmi? Yapisiklik falan olmamistir inşallah

Canim selamlar.sana bikac ay once bişey yazmıştım görmedin galiba.tekrar yazayim dedim. Ameliyatini nerde kime oldun? Nekadardi miyomun ve neredeydi? Hangi yöntemle oldun operasyonu acik ameliyatlami? Sonrasinda hsg falan cektirdinmi? Yapisiklik falan olmamistir inşallah

canım kusura bakma uzun zamandır nete girmeye fırsat bulamıyorum..iş güç tatil derken bayadır girmedim sayfaya..Ben Samsun medicalparkta oldum ameliyatımı Mehmet Ahmet Canbaz yaptı.miyomumun biri ceviz büyüklüğünde 2 si fındıktan biraz büyük 6 tanede teşbih boncuğu gibi küçük kçük çıktı.ameliyattan sonra birazcık ağrım oldu geçti.şuan hiç sorunum yok.son kontrolüme 1 temmuzda gittim ve doktor çocuk yapın artık dedi.düşünmüyorduk ama yenileme ihtimali çok düşük olsada var.o yüzden denemeye başladık artık...Bu arada evet açık ameliyat oldum..

canım kusura bakma uzun zamandır nete girmeye fırsat bulamıyorum..iş güç tatil derken bayadır girmedim sayfaya..Ben Samsun medicalparkta oldum ameliyatımı Mehmet Ahmet Canbaz yaptı.miyomumun biri ceviz büyüklüğünde 2 si fındıktan biraz büyük 6 tanede teşbih boncuğu gibi küçük kçük çıktı.ameliyattan sonra birazcık ağrım oldu geçti.şuan hiç sorunum yok.son kontrolüme 1 temmuzda gittim ve doktor çocuk yapın artık dedi.düşünmüyorduk ama yenileme ihtimali çok düşük olsada var.o yüzden denemeye başladık artık...Bu arada evet açık ameliyat oldum..

Canim teşekkür ederim :) sevindim adina.Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah :)

Arkadaşlar sizlere çok acıl bişey danışmak istiyorum benım 5.5 cm büyüklügünde bir kistim var doktor amelıyat dedi ama ben çok korkuyorum acelısı yok ama olman gerekıyor dıyo aranızda kıstı olupta amelıyat olmadan küçülten var mı???? Fikirlerinize ihtiyacım varr

merhabalar,

ben evli değilim henüz, geçen aralık ayında çok şiddetli karın ağrım olmuştu, özel bir hastahaneye gittim, sağ yumurtalığımda kist olduğunu fakat önemsiz olduğunu söyledi,birkaç tahlil yapıldı, idrar yollarımda iltahap olduğu için ilaç verdi. o ilacı yaklaşık 5 gün kullandım ve iyi gelmişti ağrım yoktu derken 21 aralıkta yine aynı şiddetle bir ağrı yaşadım. normal bir adet sancısı değil,yürüyemiyorum,oturamıyorum nefes bile alırken ağrı yapıyordu. devlet hastanesinde acil servise gittim ultrasonla baktılar kist olduğunu ama bukadar ağrı yapamaz dediler, apandisitten şüphelendiler, tekrar ultrasonla baktılar karın içinde sıvı ve iç kanama başlamıştı beni acil ameliyata aldılar, apandisit ameliyatı olarak girmiştim yarım saate biticek dediler, tam 2,5 saat sürdü. okadar ağrı yapacağını düşünmedikleri kistim patlamıştı ve kanamanın sebebi oydu.Allahtan kapalı ameliyat oldum sadece sağ ve sol kasığımda ve göbek deliğimin altında ufak kesikler var. ameliyattan sonra karnımdaki kanı ve sıvıyı temizlemek için diren koymuşları sağ kasığımdaki dikişime 2 gün direnle gezdim çok iğrenç birşey .ama doktorum çok iyiydi ve çok ilgiliydi.allah kimseye yaşatmasın.şimdi çok şükür iyiyim 3gün hastanede kalıp çıkmıştım tabi dikişler öyle kolay geçmiyor hareketleriniz kısıtlanıyor ister istemez.ama bunada şükür dicez şimdi 6ayda bir kontrollerim var tekrarlama riskine karşı gidiyorum.

kist gerçekten okadarda basite indirilecek birşey değil ve kişiden kişiye değişiyor, yakın bir tanıdığımın kız olmasına rağmen doğum kontrol haplarıyla küçülmesini sağladılar ve sonradan kendiliğinden yok oldu.benim tavsiyem öncelikle gerçekten uzman bir doktora danışman ve mümkünse kadın doğum üzerine iyi bir devlet hastanesine gitmen çünkü ordaki doktorlar işleri konusunda daha tecrübeli...

Back