Çikolata kiste dogal çözüm

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar selam
Doktor cıkolata kistim oldugunu soyledım ben bu durumdan bıtkısle cozumle nasıl kurtulabılırım

üzgünüm pat diye söyleyeceğim ama kurtulamazsın , ameliyatta çare değil tekrar nüksediyor. Evliysen bir an önce bebek düşünmelisin.

Canım kist varken nasıl hamile kalcam kı
hamile kalamazsın diye birşey yok . bizde kist genetik annem ve teyzem zorlanmadan istedikleri zaman gebe kalmışlar . Bende kaldım iki kere ama kalite düşük olduğu için düşük yaşadım, yaşımda ilerliyor diye tüp bebeğe başladım.

tüm hormon tahlillerini yaptır, çikolata kistli olanlar hsg kesinlikle çekilmeli , çünkü tüpler tıkanabiliyor (benm tıkandı)

yumurta takibi yada aşılama yaptırıp paralar dökme,

gebelik için kendine süre belirle mesela 7/8 ay en fazla olmuyorsa tüp bebek merkezine başvur.

Bir de çikolata kistlilerde yumurta kalitesi düşük olduğu için kalite arttıcı vitamin takviyesi kullan.

Resveratrol muhakkak kullan , hem kalite açısından , hem anti enflamasyonu hem de büyümesini engelliyor. Tavsiye edebileceğim marka da endovita içeriğini inceyebilirsin , ondan önce teatrio kullanmıştım bazıları solgarda kullanıyor, içeriğini incele en dolusunu al. Vitamin takviyesi olarak prowomen , promotil woman bi tane daha güzel marka vardı ama adını hatırlayamadım .

çikolata ve kırmızı et bize zararlı maalesef, süt ve kurufasulye de dahil , enflamasyona sebep oluyor. zeytinyağlı yemek, sebze , bol meyve , siyah üzüm

çikolata ve kırmızı et bize zararlı maalesef, süt ve kurufasulye de dahil , enflamasyona sebep oluyor. zeytinyağlı yemek, sebze , bol meyve , siyah üzüm
Masallah ne kadar bılgılısın ya bende daha onceden yoktu ben 3 ay eder olamadım maalesef ertesi gun habı ıctım diye duzenım bozuldu ilk defa 80 gun adet olamadım oncesınde kahrengı akıntı geldi ve cok agrılı oldu sonra normal bir sekılde adetımı oldum. Ama ilk defa oldu
Doktor ne ılac verdı ne bsıy kucuk dedi sağ tarafta var dedi sadece
Hsg filmi cekıneyım kist zarar verdiyse nasıl duzelır peki cok korkuyorum acıkcası yuzlesmeyede mecalim yok bitkisel tedavisi yok mu

Ne ilaç ne de bitkisel tedavisi var . beslenme şekline dikkat et ve resveratrol kullan muhakkak. Diğer vitamin takviyesi isteğe bağlı ama bebek düşünürsen onu da kullanmalısın. tüp tıkanık ise rahim filmi çekilirkem basımcı yükseltip açılma ihtimali var . Visanne adında bir ilaç var ama geçici çözüm diyebilirim , kisti küçültüyor ama bıraktığında tekrar büyüyor. 2015ten beri mücadele ediyorum kistle 10cm ve 5 cm kistim vardı bağırsağıma yapışık olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştm , 2019 da tekrarladı ...

Evet bu konuda çok bilgilisiniz Peki çocuğunuz var mı? Yani kist gebeliğe engel olabiliyormuş siz tedavilerle zaman zaman baskılamışsınız hatta ameliyat olmuşsunuz bağırsaktan sebep bu süreçte çocuk düşündünüz mü? Aslında benim merak ettiğim kist varken gebe kalanlar var evet ama kistin boyutu falan mı önemli acaba

Rahim filmi çekindim tüpler acık cıktı kıstım 2. 5 santim suan corekotu ve corekotu yagı kullanıyorum gecsın dıye

Merhaba bende kist ile mücadele ediyorum biraz da anneler yemeliyiz hangi ilaçlar ne yapmak lazım bebek için bahseder misiniz bir başarısız tüp bebek deneyimim var

Merhaba bende kist ile mücadele ediyorum biraz da anneler yemeliyiz hangi ilaçlar ne yapmak lazım bebek için bahseder misiniz bir başarısız tüp bebek deneyimim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…