Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürü ise yariyor galibaKızlar selam
Doktor cıkolata kistim oldugunu soyledım ben bu durumdan bıtkısle cozumle nasıl kurtulabılırım
Canım kist varken nasıl hamile kalcam kıüzgünüm pat diye söyleyeceğim ama kurtulamazsın , ameliyatta çare değil tekrar nüksediyor. Evliysen bir an önce bebek düşünmelisin.
hamile kalamazsın diye birşey yok . bizde kist genetik annem ve teyzem zorlanmadan istedikleri zaman gebe kalmışlar . Bende kaldım iki kere ama kalite düşük olduğu için düşük yaşadım, yaşımda ilerliyor diye tüp bebeğe başladım.Canım kist varken nasıl hamile kalcam kı
Masallah ne kadar bılgılısın ya bende daha onceden yoktu ben 3 ay eder olamadım maalesef ertesi gun habı ıctım diye duzenım bozuldu ilk defa 80 gun adet olamadım oncesınde kahrengı akıntı geldi ve cok agrılı oldu sonra normal bir sekılde adetımı oldum. Ama ilk defa olduçikolata ve kırmızı et bize zararlı maalesef, süt ve kurufasulye de dahil , enflamasyona sebep oluyor. zeytinyağlı yemek, sebze , bol meyve , siyah üzüm
Ne ilaç ne de bitkisel tedavisi var . beslenme şekline dikkat et ve resveratrol kullan muhakkak. Diğer vitamin takviyesi isteğe bağlı ama bebek düşünürsen onu da kullanmalısın. tüp tıkanık ise rahim filmi çekilirkem basımcı yükseltip açılma ihtimali var . Visanne adında bir ilaç var ama geçici çözüm diyebilirim , kisti küçültüyor ama bıraktığında tekrar büyüyor. 2015ten beri mücadele ediyorum kistle 10cm ve 5 cm kistim vardı bağırsağıma yapışık olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştm , 2019 da tekrarladı ...Masallah ne kadar bılgılısın ya bende daha onceden yoktu ben 3 ay eder olamadım maalesef ertesi gun habı ıctım diye duzenım bozuldu ilk defa 80 gun adet olamadım oncesınde kahrengı akıntı geldi ve cok agrılı oldu sonra normal bir sekılde adetımı oldum. Ama ilk defa oldu
Doktor ne ılac verdı ne bsıy kucuk dedi sağ tarafta var dedi sadece
Hsg filmi cekıneyım kist zarar verdiyse nasıl duzelır peki cok korkuyorum acıkcası yuzlesmeyede mecalim yok bitkisel tedavisi yok mu
Evet bu konuda çok bilgilisinizNe ilaç ne de bitkisel tedavisi var . beslenme şekline dikkat et ve resveratrol kullan muhakkak. Diğer vitamin takviyesi isteğe bağlı ama bebek düşünürsen onu da kullanmalısın. tüp tıkanık ise rahim filmi çekilirkem basımcı yükseltip açılma ihtimali var . Visanne adında bir ilaç var ama geçici çözüm diyebilirim , kisti küçültüyor ama bıraktığında tekrar büyüyor. 2015ten beri mücadele ediyorum kistle 10cm ve 5 cm kistim vardı bağırsağıma yapışık olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştm , 2019 da tekrarladı ...
Rahim filmi çekindim tüpler acık cıktı kıstım 2. 5 santim suan corekotu ve corekotu yagı kullanıyorum gecsın dıyeNe ilaç ne de bitkisel tedavisi var . beslenme şekline dikkat et ve resveratrol kullan muhakkak. Diğer vitamin takviyesi isteğe bağlı ama bebek düşünürsen onu da kullanmalısın. tüp tıkanık ise rahim filmi çekilirkem basımcı yükseltip açılma ihtimali var . Visanne adında bir ilaç var ama geçici çözüm diyebilirim , kisti küçültüyor ama bıraktığında tekrar büyüyor. 2015ten beri mücadele ediyorum kistle 10cm ve 5 cm kistim vardı bağırsağıma yapışık olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştm , 2019 da tekrarladı ...