Çikolata kişiyle ameliyatımız hamile kalanlar

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Hem sağda hemde sol da olmak üzere 2 tane çikolata kistim var. Kistkeri ameliyat etmeden direk aşılama yada tüp bebek öneren Dr arıyorum. Çünkü bazı Dr lar direk ameliyat diyorlar be ameliyat yumurta rezervlerini düşürüyor. Bu konudan muzdarip olup bana Dr tavsiye eden arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. İstanbul Avrupa yakasındayım. Özel hastane dende tavsiyelerde bulunabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni sirun bndede var canim dogal yollari denedin mi alternatif tip gibi seyler

Ayni sirun bndede var canim dogal yollari denedin mi alternatif tip gibi seyler

onları da deneyeceğim arkadaşım. soğan kürü falan yapmayı düşünüyorum. şuanda dkh kullanıyorum. dr a gitmeden hapı bırakmaya korkuyorum açıkçası. farkında olmadan kistler büyür ve patlar diye korkuyorum. o nedenle iyi bir dr a ihtiyacım var. bazı dr lar hemen ameliyata yönlendiriyor bazıları da direk aşılama ya da tüp bebek yapalım diyorlar. ben ameliyata sıcak bakmıyorum, yumurta rezervlerini düşürdüğü için. ameliyata yönlendirmeyecek bir dr arıyorum o nedenle.allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim insallah biran once bizde bu dertten kendiliginden kurtuluruz bende bu ay sogan kurunu denicem cvan percemli bi macun var onada iyi diyorlar aktarcilarda var onu da dene istersen ben bitkisel urunlere daha cok guveniyorum doktorlar cok korkutuyor...onun icin sende ilk bunlarj dene istersen

geçmiş olsun canım.aynı sorun bende de var.bişey sorcam sana.kistlerinin büyüklüğü kaç cm kaç yıllık evlisin, ve gerekli kan testleri,eşinin spermiyogramı ve tüplerine bakıldı mı?

geçmiş olsun canım.aynı sorun bende de var.bişey sorcam sana.kistlerinin büyüklüğü kaç cm kaç yıllık evlisin, ve gerekli kan testleri,eşinin spermiyogramı ve tüplerine bakıldı mı?

3 senelik evliyim arkadaşım. Ama yeni çocuk düşünmeye başladık. Evlendiğimden beri Dr a gitmedim. Daha yeni gidicem ama çok korkuyorum yaaa. Ameliyat falan diyecek diye. Bir tanesi 3 digeri 4 cm kistler ama yeni hâli nedir bilmiyorum. Dkh kullanıyorum. Tahminimce büyümemiştir. Ya küçültmüştür ta da aynı kalmıştır diye düşünüyorum

merhaba arkadaşım ben öncelikle senin çok karamsar olduğunu düşünüyorum.bence kendine eziyet edip kendi canını sıkıyorsun çünkü ben bunun o kadar kötü bi durum olduğunu düşünmüyorum benimde çikolata kistim vardı . hee riskleri varmı evet var dikkat edilmesi ve takibinin mutlaka yapılması gereken bi durum benim kaçarım olmadı ve 8cm iken ameliyat oldum.ve dedimki keşke daha önceden olsaydım o ağrıları acıları çekmezdim ve çok şükürki yumurtlıklarımda bi sorunda yok kolay kolay hamile kalamam diye düşünürken hiç beklemeden hamile kaldım ve şuanda 18 haftalık hamileyim.ayrıca bi arkadaşım daha var onun hem kisti hemde miyomları vardı ve bunlar varken hamile kaldı şuanda 7 haftalık hamile sana bunları söylüyorum çünkü içini karartma diye.buarada doktoruma sorduğumda acaba benim çocuğum olurmu dediğimde tabikide olur bu bebeğe engel değildir sadece bebek oluşumunu geciktirebilir dedi. sen hiç sıkma tatlı canını arkadaşım acil şifalar dilerim.

ayyy çok teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel teselli ettin beni. gerçekten çok karamsarım.bu arada dr unun ismini ve çalıştığı hastaneyi yazarmısın bana.tabiii istanbulda yaşıyorsan.

ayyy çok teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel teselli ettin beni. gerçekten çok karamsarım.bu arada dr unun ismini ve çalıştığı hastaneyi yazarmısın bana.tabiii istanbulda yaşıyorsan.

Tabikide söylerim şöyleki ameliyat olduğum doktoru soruyorsan eğer ben o zaman izmirdeydim evlenmemiştim daha Ege üniversitesinde ameliyat oldum.ama şuanda da gittiğim doktoru şiddetle tavsiye ederim çok mükemmel çok ilgili ve kesinlikle telaşa sokmayan bi doktora ben Anadolu yakasındayım sen nerdesin peki özel göztepe hastanesine gidiyorum doktorum Gülşen barçınlı fazla yoğun biri ama bence değer sonuçta branşı kadın hastalıkları ve doğum 😀😀 seni birazda olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana sen içini ferah tut yeter 😀😀

Teşekkür ederim arkadaşım. Avrupa yakasındayım ben

Merhaba poyrazya.Ben de 7 seneden beri çikolata kistlerimle uğraşıyorum.2010 yılında sağ 4 cm solda 2,5 cm olan kistlerimi laparoskopik olarak aldırdım.4 ay sonrası tekrarladı.Çok dr lar gezdim.2 kez tüp bebek denemesini başarısızlıkla sonuçlandırmam üzerine yılmadım. Halit Fırat Erden'e gittim, kistlerimin durumunu sorduğumda ben onlarla ilgilenmiyorum dedi ve merak ettiğimden dolayı söyledi.İki tarafta da 2'şer cm kistlerim varken tüp bebek denedim ve şu an hamileyim.

Yasmin arkadaşıma katılıyorum bende 8 cm çikolata kisti vardı ameliyat oldum tekrarladı ama iki tane çocuğum var sizinkiler çok küçük engel olmaz zannımca içinizi karartmayın..

MRHBA POYRAZ UMUDUNU SAKIN YİTİRME BENDE ÇİKOLATA KİSTİ AMELİYATI OLDUM VE 3 AY SONRA TEKRARLADIĞINI ÖĞRENDİK ÖĞRENDİĞİM GÜNDEN SONRA SABAH AKŞAM AÇ KARNINA SOĞAN KÜRÜNÜ YAPTIM AMELİYATA HAZIRLANIRKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ŞUANDA KİSTİM VAR VE HAMİLEYİM ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Arkadaşlar İstanbul Fatih medical Park'ta çikolata kisti konusunda iyi bayan bir Dr tavsiye edebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…