3 senelik evliyim arkadaşım. Ama yeni çocuk düşünmeye başladık. Evlendiğimden beri Dr a gitmedim. Daha yeni gidicem ama çok korkuyorum yaaa. Ameliyat falan diyecek diye. Bir tanesi 3 digeri 4 cm kistler ama yeni hâli nedir bilmiyorum. Dkh kullanıyorum. Tahminimce büyümemiştir. Ya küçültmüştür ta da aynı kalmıştır diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
cocuk düşünmesen bile 3 sene içinde kontrol amaçlı doktora gitseymişsin keşke.ama vardır bunda da bir hayır.en azından bundan sonrası için daha tedbirli davran derim canım.DKH belki kistlerini yok etmişte olabilir ki inşlh öle olmuştur.ama hala kistlerin duruyorsa gittiğinde..bence tüm kan tahlillerine baktır.ve HSG mutlaka çektir..artı eşinin spermiyogramınada baktırın derim ben..bide korkma ve karamsar düşünme..derdi veren allah dermanını da mutlaka veriyor..sen ama bu işi ciddiye al mutlaka çünkü çiko kisti cocuk sahibi olmaya ciddi anlamda engel olabiliyorda..
en kötü ameliyat olursun oda zaten sağlığına kavuşmak ve bebek sahibi olman için yapman gereken birşey...rabbim ya
rdımcımız olsun hepimizin inşlhh