Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata karamel yapsam saçlarımı hangi boya ile ???

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Kızlar ilerde röfle yaptırdığımda sorun olmucak bir renk düşünürken çikolata karamel nasıl olur ?? Zaten saçlarımı toparlamaya çalışıyorum siyahtan kasap mafetti saçımı imkansızı başardı yani şuan saç rengim çok koyuda değil açık renkte değil kahverengi gibi açığı biraz ama yıpratmayacak bir marka lorela casting 630 nasıl

palette deluxe altın karamel ben kullanıyorum çok canlı bir renk oluyor tavsiye ederim

palette deluxe altın karamel ben kullanıyorum çok canlı bir renk oluyor tavsiye ederim

Evet sağol güzel renk olmalı Peki koyu renkler var mesala dipten çıkan renk altlar karamel koyusu kahverengi gibi saçlarım turuncu olur mu acaba birde bakır kumral duydum hatta bi kızın saçında soruyorlardı ama bakır işin içine girerse sanırım ilerde röflede yaptırırsam sorun yaşarım

bence bakırdan daha güzel bir renk altın karamel ve öyle turunculukda olmuyor çok hoş sıcak bir renk oluyor sıkılıncada her renge boyatırsın sonuçta akınca kestane tonlarına dönüyor korkmadan boyican bir renk boyadım denendi boyarsan sonucu yaz :13:

Bende çikolata karamel boyatmayı düşünüyorum ama kararsızım nasıl bi renk we nasıl duruyo..boyayanlar warsa paylaşabilrmiiii..:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…