Tatlı Tarifi Çikolata Kaplı Hindistan Cevizli Toplar-Pınar Süt Sponsorluğunda

ellerine sağlık canım..bu senin tatlı kaç kaloridir allah bilir

olsun keyifli yarışma ama hem sen bak birinci oldun bile azıcıkta biz olalaım Kazen çanta filan veriyor.hediyeler süper
kesinlikle harika bir yarışmabenim bir iddiam yok ki kız,sen bunu diğer kızlara de ayrıca senin tatlın benimkinden daha güzelçanta yı tarz yarışmasında vermiyorlar mı,oraya kaç diyorsun yani

kesinlikle harika bir yarışmabenim bir iddiam yok ki kız,sen bunu diğer kızlara de ayrıca senin tatlın benimkinden daha güzelçanta yı tarz yarışmasında vermiyorlar mı kızz,oraya kaç diyorsun yani

anam bize çanta yok mu bizede verir sandım dı kazen Kazen e desek mi acaba bizde çanta isteriz diye

canım benim benimki heycan artık hayırlısı şaka yapıyorum ben tatlım tekrar başarılar sana bana herkese

Vaaaay yamukum prensesimm harikasin masallah süper olmuş ellerine kollarina saglik yarismada basarilar dilerim

ama çok güzel yapmayı deniycem,başarılar dilerim
evet mutlaka denemelisin canım,krema,hindistan cevizi ve çikolata birleşimini düşünseneama bunu yapmayı düşünürsen geniş bir zamanda yap canım,çünkü sürekli buzdolabına sokup çıkartıyorsun,yani bekleme süresi uzun.yaparsan bize de göster bebeğim

canım kazen gerçekten çok bonkör,gönlü zengin bir insan,kime ne hediye yolluyor tam bilmiyorum ama mesela bana harika bir nevresim takımı göndermişti,sanırım yemek yarışmasında kazananlara nevresim takımı,moda da çanta,makyajda ise makyaj malzemesi gönderiyor,bu zamanla değişedebilir,hepsi harika ve marka kaliteli.tabii ki yarışma için katılmıyoruz ama kim istemez değil mi
teşekkürederim sana da başarılar tatlım

saol canım benim hindistan cevizine bayılırım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…