• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahvee=)

• Konu Sahibi Konu Sahibi l3yla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

l3yla

Ziyaretçi
kızlar sac rengim siyahtı ben o sac renginin üzerine sarap kızılına boyadım tutmadı 1 hafta sonra tekrar boyadım bu sefer tuttu şimdi saclarım çok kızıl deil ama ben çikolata kahveye boyamak istiyorum sizce saclarımı acmam gerekir mi yoksa çikolata kahve tutarmı... ltfen yardım edin

bende 1 kez kızıldan çıkolata kahveye boyadım.tutmustu canım .ama 1 ay kızılın bıraz akmasını beklersen daha ıyı tutabılır...

tmm cnm yani acıcıya gerek yok diyosun.. ama kızılın üzerine boya tutmaz diyolar çok kararsız kaldım.....

bence biraz akmasını bekle birkac hafta filan sonra boya:))
bende cikolata kahveye boyamayı düşünüyorum sen hangi marka ve boya kullanıcaksın?

cnm ben loreala boyamayı düşünüyorum yeni serisiymiş çok güzel duruyo

bende loreal düşünüyorum ama cikolata kahveyle türk kahve arasında kaldım bide sıcak cikolata var.......kafam karıştı aslında hepsi birbirine benziyor ama ben karar veremiyorum hatta bir tanede brovni kahve rengi var......var oğlu var yani ben bitter çikolataya benzer bir renk istiyorum.

hımm anldım

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm cnm yani acıcıya gerek yok diyosun.. ama kızılın üzerine boya tutmaz diyolar çok kararsız kaldım.....
siyah ve kızılık ustune boya tutmaz sıyahı acmadan boyamıssın çikolata kahve siyaha göre öok açık olduğundan açıcısız tutmaz bende aynı şeyle uğraştım bir yıl siyah varsa biraz akmışta olsa renk tutmuyor

loreal in çikolata kahvesini ben de uzun süredir kullanıyorum,çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederima.s.

bende boyadım kızlar bayağı koyu oldu benden söylemesi saçlarımda bayağı açık renkti

ben de kolestonun çikolata kahvesine boyadım kendi saç rengim siyaha yakın boyanınca çok açıldı rengi

bende fındık kabuğunun üzerine lorealin çikolata kahvesini yaptım çok koyu oldu bi ton açmak için çikolata karamel yapsam olurmu

Benim saçımda siyah.Ama çok koyu değil. Çikolata kahveye boyasam tutar mı acaba.
6 ay önce siyaha boyamıştım bayağı aktı:hulya:

kızlar bende fındık kabuğundan sonra çikolata kahveye boyadım biraz koyu geldi acaba akınca çikolata karamel boyasam olurmu ne dersiniz

çikolata kahveye boyayıp koyu olmasından şikayetçi olanlara duyurulur kolestonun çikolata kahvesi koyu diil yani benim siyah olan saçım baya bi sütlü çikolata gibi oldu :)

Kızlar ben bir kaç aydır palette tarçın bakır boyuyorum.kendi saç rengim kahve ve tarçın bakır tonu hala tam tutmuş değil. şimdi çikolata kahve yapmak istiyorum. en son 15 gün önce boyamıştım. Sizce 15 gün daha beklesem sonra çikolata kahve boyasam tutar mı?

gelsomina tarçın bakır dediğine göre içinde kızıllık var dimi varsa maalesef kızıllar kapanmıyor ben de patlıcan moruna boyuyordum 2 ay bekledm çikolata kahveye boyadım dipten 3-4 cm kadar renk tuttu tabi ama mordan kalan kızıllıklar kapanmadı

rujum, tarçın bakır tam olarak kızıl değil daha turuncumsu bir renk. bende zaten ne turuncunun ne de kızılın yanından bile geçmedi. kendi saçım koyu kahverengi çünkü. ama yine de kendi saçımdan daha açık hoş bir ton oldu. henüz 100 mesajım olmadığı için fotoğraf koyamıyorum. başka bir başlıkta boya akıtmak için hacı şakir sabun önermişler. onu deneyeceğim artık. ama iki hafta içinde bundan kurtulmam lazım. çünkü sevgilim gelecek ve bu rengi hiç sevmedi o :(.

Back