Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata Kahveden Resimdeki Kumrala Nasıl Dönerim

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Saçım çikolata kahve ama ben çok sıkıldım o renkten.
bu rengi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı 4 5 cm diplerim geldi zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de sacım koyu kahve ve tam olarak istedigim kumral da bu. bilen biri yardımcı olsun lütfen ?

bende bu renge ulaşmaya çalışıyorum en son küllü kumrala boyadım ama olmadı sanırım açık küllükumral yada küllü sarıya boyamalıyız eskiden böleydim ne güzel ama o zaman açık reklere boyuyordum şimdi güvenemiyorum açık boyayamıyorum :26:herşey gençlikteymişlş sanırım

kızlar palette açıcıyla açıcaz ilk açmada üstüne küllü renkler boyayıp elde edebilirmişiz.fekat saçım yanar die ödüm patlıyor

bugün çikolata kahve üstüne açık küllü sarı yaptım kızlar :)) biraz kırıldı rengi denemek isteyen olursa die fikir veriyim dedim ..

en iyisi kendinizi kuaförün ellerine teslim etmek bi kere boyatın rengini öğrendikten sonra evde kendiniz devam edersiniz :)

bu adrese bir bakın isterseniz sanırım nasıl bu rengi elde edeceğinize yardımcı olacaktır

kızlar şu resimdeki saçıma paltette açıcı yapsam kumral tonlara geçebilirmiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…