- Konu Sahibi souloffiree
Kızlar saçlarım en basında uclardan diplere doğru acılmıstı. uclarda sarımsı bi ton olduğu için cikolata kahveye boyayıp sacımı dengeledim. Cok güzel olmustu ![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
boyatalı 2ayı rahat gecti, boya da haliyle aktı ama biraz da olsa belli oluyor. artık dipleri ile ucları arasındaki fark da az biraz belli oluyo. o kadar bariz bi fark yok ama simdi sacımı FINDIK KABUĞUna boyatmak istiyorum. Boyatsam dipleri ile yine ucları arasında yoğun bi fark görünür mü sizce? ya da sacım suan kahvenin koyu tonlarında oldugu icin fındık kabuğu güzel durmaz mı? YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR NE YAPMALIYIM![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
boyatalı 2ayı rahat gecti, boya da haliyle aktı ama biraz da olsa belli oluyor. artık dipleri ile ucları arasındaki fark da az biraz belli oluyo. o kadar bariz bi fark yok ama simdi sacımı FINDIK KABUĞUna boyatmak istiyorum. Boyatsam dipleri ile yine ucları arasında yoğun bi fark görünür mü sizce? ya da sacım suan kahvenin koyu tonlarında oldugu icin fındık kabuğu güzel durmaz mı? YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR NE YAPMALIYIM
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)