Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar saçımın ana rengi koyu kestane...dipten çıktı baya belki 10 cm
bal köpüğü üzerine platin röfleli saçlarım
üzerine koleston çikolata kahve boyasam olur mu?
lütfen yardım edin

bende çikolata kahve düşünüyorum içinde kızıllık olmasın istiyorum saçımda hiç boya yok kendi rengi koyu kestane isteğim renkse LOREAL CAST CREME GLOSS 535 CHOCOLATE bu renk bunu elde edebilirmiyim

evet aynen öyle yaptım. kızıl kestaneden sonra çikolata kahve güzel durdu. artık sarılık yok açılmada güzel. çikolata kahvesinin içinde zaten kızıl var. hedefim doğal rengime dönmek. dore renkler kullan gerçi onlarda da var biraz kızıllık ama canlı gösterir. naturel renkler kullanırsan yani ana renkler yada küllü yeşilimsi bir görünüm olabilir. röfleyi bozmak istemiyorsan açık tonlarda boyamanı tavsiye ederim.

kızlar saçımın ana rengi koyu kestane...dipten çıktı baya belki 10 cm
bal köpüğü üzerine platin röfleli saçlarım
üzerine koleston çikolata kahve boyasam olur mu?
lütfen yardım edin

benim saçlarımda dipten kendi rengim çıkmıştı kestane rengi kalan kısmı da altın karameldi ben gittim çikolata kahve boyadım saçım berbat oldu dipler koyu turuncu oldu resmen diğer kısmı da kızıl -koyu turuncumsu bişey oldu şuan saçlarım diperi daha açık renk çok felaket görünüyo.koyu kestane boyarım heralde...

bnde röfleden çikolata kahveye döndüm çok gzl oldu ama çok aktı gerçi ben akan rengide çok beğendim :)
snra daha açık kahve yaptım şimdide karamele yakın kızıllık olmayan bi ton yaptım çok beğendim foto eklerim bakarsın :)
ama arada özlüyorum sarıyı(((

evet fotoda görmeyi çok isterim

günaydın meltem :)
söz verdiğim gbi ekliyorum fotoları ilk önce sarydı saçlarım snra çikolata kahve yaptım daha snra açığa doğru aktı bnde o tonlarda boyattım :))

fotolar karışık olmuş olabilir kusura bakma :)

canm çok güzel olmuş kesinlikle harika olmuş
özellikle 2.resme bayıldımmm
bu resimden sonra kesinlikle boyayacağm çikolata kahveye
1 hafta falan sürebilir bende fotommu koyarım

sanırım sende buğday tenlisin benim gibi
sarıdan daha iyi gitmiş tenine çikolata kahvede..diğer açık kahvede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…