How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve yada Koyu Karemel sizce hangisi ??

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Merhaba Kızlar,
Ben normalde esmerim ve sacımda koyu kahve.bir kac defa kutu boya boyamıstım kızıllık vardı kurtulmak için kuaföre gittim.kahve tonlarını cok sevdiğim için bu sene saçımı koyu karemele boyattım.ama sacım gitgide acıldı rengi acık karemel oldu.güzel ama cok ugrastırıyor ya acık ya sürekli boyamak zorunda kalıyosun.dibimle alakasız oluyo cünkü..
kuaföre gitmek istemiyorum su an maddi acıdan iyi değilim. :2:ama Koyu karamelmi yapsam sacımı tutarmı yada cikolata kahvemi yapsam??? bana öneride bulunurmusunuz marka olarakta tabiki. şimdiden saolun kızlar

Teşekkürler.Koyu karemel le çikolata kahve arasında kaldım ama tatlı bir kahvelik olsun istiyorum. su an kafamda karemel rengi acıldı resmen sarı gibi. diplerim koyu kahve kızlar yardım mafoldumben

ya aslında koyu karamelden biraz daha koyu ama çikolata kahveden daha açık bi renk istiyorsan voila sıcak çikolatayı bi dene istersen.çok hoş bi kahverengiydi boyamıştım ben.öyle hemen de akmıyor boya.aksa da sarıya dönüşmüyor.

Nessca senin profilindeki gibi ama biraz koyuda oalbilir aslında.bakalım reyonda hangisi cazip gelirse onu alırım artık napalım :1:

seçerken sakın kutu üzerindeki renge aldanma.mutlaka kataloğa bak olur mu? yoksa hiç beklemediğin bi renkle karşılaşabilirsin.çoğu zaman kutu üzerindeki renk çıkmıyor çünkü.

Back