• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve saç rengini açma!!

Pinkdemet

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
4
0
16
Çanakkale
bundan 3 hafta önce platin olan saçlarımı biraz koyulaştırmak istedim.yıllarca saç boyamama rağmen acemiliğime geldi ve açık küllü kumral aldım.küllü olduğundanmıdır bilemiyorum ama saçlarım berbat ötesi oldu yeşil ve gri karışımı bişey! sonra hemen gidip koleston çikolatakahve alıp boyadım.ama herkes saçlarımda yeşil yansımalar olduğunu söyledi moralim bozuldu tekrar gidip 1 hfta sonra aynı renge boyadımşimdi saçlarımı açmak istiyorum açık karamel gibi neye boyamalıyım yardım edin lütfennn.. şuan aktı yine saçlarımn rengı acıldı yesıl yansımalar var :(

bence saçını öncelikle dinlendirin yazık saça. Çok işlem iyi değil. küllü renkler kullanmayacaktınız yeşilimsi yapar yada açık küllü bir renk kullanıp akmasını bekleyecektiniz.çikolata kahve keserdi içinde kızıllık var.dinlendirin. daha sonra çift renk kulanın boyalarınızda. dore renkler kullanın istediğiniz ne renkse.

öncelikle teşekkürler yardımcı olduğunuz için.şuan çok koyuda değil aslında açık bi kahve ama ışıkta yeşillikler gözüküyor güneşte falan ondan rahatsız oluyorum.bi kuaföre danıştım bugün rengi kusturmamız gerekiyo dedi 140 lira falan dedi ortalama ve kesin bi işlemde olmazmış bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ki zaten saçlarım ince telli şuan bile ellerime sürekli kırıklar geliyo.ışıltı falan attırsam sarı dore nasıl olur sizce.şuan saçlarım şöyle $312788_309648562468433_1666276769_n.jpg ....bu 2.çikolata kahve boyanmış hali.şuan üstünden geçti biraz yeşillikler var arada hep

öncelikle teşekkürler yardımcı olduğunuz için.şuan çok koyuda değil aslında açık bi kahve ama ışıkta yeşillikler gözüküyor güneşte falan ondan rahatsız oluyorum.bi kuaföre danıştım bugün rengi kusturmamız gerekiyo dedi 140 lira falan dedi ortalama ve kesin bi işlemde olmazmış bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ki zaten saçlarım ince telli şuan bile ellerime sürekli kırıklar geliyo.ışıltı falan attırsam sarı dore nasıl olur sizce.şuan saçlarım şöyleEki Görüntüle 590697 ....bu 2.çikolata kahve boyanmış hali.şuan üstünden geçti biraz yeşillikler var arada hep

çok geçmiş olsun yeşillikler bariz belli evet kuaförlere para dökmeye değmezgerçi şu rengi kullan ben denedim bu rengi geçen sene doğal duran bir renk igora royal 7.70 doğal bakır rengi hem koyu olmaz saçın hemde yeşillikler kapanır saçındaki 6.7 den farkı ne dersen 6.7 deki 7 kahve yansıma 7.70 teki 7 bakır yansıma yeşilin zıttıdır yeşilliği nötrler yani çok bakırda olmaz saçın gayet doğal olacak bana güven.

saçımın son akmış hali böyle koleston 8/74 gizemli kahve istiyorum sizce nasıl olurrr??? bu renk ayrımı yeşillikler falan gtsın ıstyrum

Eklentiler

• $DSC_0743-001.JPG
    $DSC_0743-001.JPG
    155,1 KB · Görüntüleme: 645
saçının son halinde yeşillik yok, kuaförün hem 140 lira istemesi hemde kesin çözüm olmaz cevabı da çok saçmaymış..bekle biraz doreli renklerle boya..aslında çikolata kahve olurmuş..2.boyamanda oturabilir..sık sık boyama artık, renkler iyice birbirini berbat edecek,platini küllüsü vs..

Back