Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve nasıl olurr

cekoddm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
110
0
46
Sakarya
arkadaşlar saçım koyu kahve siyaha yakınn loreal casting çikolata kahve düşünüyorum szce tutarmı dpleri de kahve arada cok renk tonu varmı acaba kapanırmı?

Doğal saç rengin koyu kahve ise her boya tutar, koyu kahve boyalı saç üstüne çikolata kahve istiyorsan hangi marka olursa olsun tutmaz. Kahvenin her tonunu denemiş biri olarak söylüyorum.

Doğal saç rengin koyu kahve ise her boya tutar, koyu kahve boyalı saç üstüne çikolata kahve istiyorsan hangi marka olursa olsun tutmaz. Kahvenin her tonunu denemiş biri olarak söylüyorum.

koyu kahve boyalı saçım şu an ama çikolata kahve olsun istyrm daha açık bi renkle boyamam gerekicek sanrm sen nasıl açmştn peki =)

ben koyu kahve boyalı saçımın üzerine çikolata kahve boyadım sonuç koyu kahve oldu yani hiç açılmadı yıkadıkça saçımda kızıl yansımalar oldu güneşte kızıl siyah kahve karışık alttan röfle olan yerler daha çok açıldı iğğğrenç bi saçım var şu an. bence hiç deneme uzadıktan sonra boya yada kuaföre açtırıp boya bence. ben uzatmayı tercih etttimm.

koyu kahve boyalı 2 aydır dplerimde açık rahatsz oluyorum ama sadece guneşte sırıtıyo dpleri.. kahve tonu istyrm acıcısz mümkn değlmi yani :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…