Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve. mi?

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar garnier naturel boya kullanan varmı? memnunmusunuz? ben çikolata kahvesini aldım sanki biraz kızıl duruyor gibi geldi bana.acaba kutuda ki saç renginin aynısı mı çıkıyor.ben çok kızıllık olsun istemiyorum.boyayanlar varsa memnunlarmı acaba yazarsanız sevinirim şimdiden tşk.ederim

bende yeni boyadım bu aldığın marka ve renkle,ilk başta kızılmsı bir kahveydi ama parlak güzel duruyordu sonra 4-5 kere yıkadım her defasında aktı aktı açıldı kızıllıkları gitti,zaten yıkarken çıkan su kızımsıydı ve havlumda kızılmsı bir şekilde kirlendi boyayla,şuan ki haline gelince yoğun bir kahve kızllığı az ve güzel oldu foto eklerdim ama 100 mesajım dolmadı henüz.

peki canım kutudaki saç renginin aynısı mı çıkıyor?

garnier kullandım ben memnunum.çikolata kahvesini düşünüyodum şimdi de..napsam ne etsem :))

benim zemin rengim oldukça açıktı ,karameldi,kutunun üzerinde ki renge bayağı yakındı ama çabucak aktı şimdi tatlı bir kahve oldu, bence dene gitsin ,saçta yıpratma falan yapmıyor,kokusu hafif ve çabuk akıyor beğenmezsen bir ay sonra başka bir markanın kahvesini falan denersin.

ben hala daha istediğm gibi bir çikolata kahve saç rengi bulabilmiş değilim.kolestın cıkolata kahve tonu cok guzel aslında ama kolestınla boyamaya cesaret edemıyorum .tavsıye edecegınız bır renk warmı garnıer cıkolataya baktım ama cok koyu geldı

ben kullandım..başta kutudakine yakın bir renkti ama zamanla kızıllığı gitti ben çok beğenmiştim :)

çikolata kahve bence de güzel bi renk ama garnier'ı önermem eğer beyazların varsa hiç kapatmıyor

evet ben boyadım.
yalnız benim saçlarım röfleliydi sonradan aktı doğal olarak.
ama ilk boyadığımda çok hoş bir renk olmuştu.
kızıllık var ama güneşte hafif kızıl olarak parlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…