çikolata kahve marka önerileri

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
Kızalr siz daha iyi bilirsiniz çikolata kahvede en iyi marka hangisi hangisi açık hangisi koyu tutar kolestonmu iyi palette deluxemi şuan saçlarım bakır ortaya ne renk çıkar

valla canım palette çik. kahve 3 numara yani bildiğin siyah çıkar koyu renk saçta. şu anda saçında ne var boyamı doğal mı bi de ne renk onu da yazarsan ona göre cevap verilir daha anlamlı olur bence,

ama loreal casting creme de istediğin çok güzel kahve tonları var bi bak istersen.

o da bakırlı bir renk bi arkadaş boyamış bak bu

bu da çikolata kahveler

palettenin çok güzel ama açık bi numarayla karıştırmak lazım bence tek boyarsan kopkoyu bişey olur
Eki Görüntüle 181958

kahve bakırları kapatır aktıkça da pırıltı olur bence güzel olur diğer markalara da bak bi istersen 6. civarında bir numarası olan markayı seçebilirsin.

loreal casting 530 sıcak çikolata, 630 çikolata karamel çok güzeller bir arat bak netten

aman aman diyim palette den uzak dur canım o renk siyah çıkıyor resmen 3.6 tonları sanırım hatırlamıyorum hangi marka olursa olsun en başta beklenen renkten koyu tutar ama palette gibi koyu tutanı ve akanı görmedim voila ve loreal iyidir bence

genelde siyah oluyorbende daha açık renk olsun diye boyadan az koyuyorum oksidan 2 şişe kullanıyorum ancak saçıma yetiyor saçlar uzun birde bekleme süresini kısa tutuyorum sürekli saçıma bakıyorum fazla koyulaşmadan hemen yıkıyorum akma durumuna göre 2. boyayı yapıyorum hemde saç birden simsiyah olmamış oluyor kademe kademe renk oturmuş oluyor genede çok koyu olursa ilk boyamada kepekli saçlar için olan herhangi bir şampuanla yıkıyorum çok boya akıtıyor bilirsiniz boyadan sonra hemen şampuan tavsiye etmezler koyu olunca bir kaç kez yıkayıp fazlasını akıtabilirsiniz daha önce böyle kullanıyordum gene kahveye dönücem şu an saçlarım yalnışlık sonucu karemel oldu pek sevmedim fazla kızıl geldi kahve tonları ve saça balyaj gölge güzel oluyor siz beyendiğiniz bir kahveyi ama içinde kızıl olmayan seçin saçlarınızda zaten bakır varçok güzel olur zaten bakırkahve diyede tonlar var boyalarda güzel duruyor ben koleston 5.0 açık kahve kızılı daha az diye onu kullanıyordum bir kere palette kullandım biraz fazla yanma oldu bir daha kullanmadım ama çok memnun olanlarda var birazda kişinin saç yapısıyla ilgili sanırım kimileride kolestonu pek beğenmiyor kolay gelsin

saçım önceden bakırdı loreal casting 535le boyadım bi süredir bunu kullanıyorum ışıltılı duruyor rengide çok hoş hiç korkmadan boyayabilirsin henüz kötü yorum almadım yorumlar genelde çekici gösterdiği yönünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…