Merhabaa bayanlar :) Bana yardımcı olmanızı istiyorum. Saçlarım koyu kestane kaşlarımda haliyle aynı renk ve açık tenliyim gözlerim ise açık kahverengi. Sizce bana çikolata kahve tonu yakışırmı? Yada sizin tavsiyelerinz neler?Palette büyülü kahveyi kullanan varmı oda güzel bi renk Lütfen yardım edin kararsızım hiç boyatmadım saçlarımı..
Şimdiden tşk.ederimm :)http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bayanssulusmile.gif
canım çikolata kahve çok güzel bi renk, sana tabii ki yakışır. ben sıcak çikolata kullanıyorum çikolata kahveye yakın biraz. saçların koyu olduğu için tam renk tutmayabilir biraz koyu olabilir ama yıkadıkça oturur. ben saçların kaşlardan çok gözlerle uyuşması taraftarıyım. yani gözlerin açık kahveyse daha açık bi renge bile boyayabilirsin bence.
Hani kaşı açtırmak durumunda kalmak istemyrm sonçta hoş durmayablir.Ama bi çılgınlık yapıp boyucam bu hafta sonu..Çikolata kahveye pembe renk ruj yada ten rengi ruju çok yakıştıryrm farklı bi hava katıyo insana..
Çok tşk.ederm görüşlerin için moral oldu banada..:))
benim de kaşlarım kalın ve çok koyu ama sıcak çikolataya boyadım. hem de çikolata kahveden biraz daha açık bi renk. koyu kestaneydim ben de. hiç garip durmuyo gözlerim açık kahve olduğu için. boyadığımdan beri kahve tonlarında makyaj yapıyorum zaten, eskiden yakışmazdı, şimdi çok hoşuma gidiyo :) boyarsan buraya fotoğrafını ekle :)
benim de kaşlarım kalın ve çok koyu ama sıcak çikolataya boyadım. hem de çikolata kahveden biraz daha açık bi renk. koyu kestaneydim ben de. hiç garip durmuyo gözlerim açık kahve olduğu için. boyadığımdan beri kahve tonlarında makyaj yapıyorum zaten, eskiden yakışmazdı, şimdi çok hoşuma gidiyo :) boyarsan buraya fotoğrafını ekle :)
ben lorealin çikolata kahvesini boyamıştım 3 sene önce falann koyu kızıl gibi durmuştuu bencede markaya çok dikkat et palette çok iyi açıyo bak her rengi iyi tutuyoo lorealde boya alırken her rengi biton koyu olarak düşün öyle kullan çünkü koyu tutuyoo:)