Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve koyu bi renk mi açık mı??

deneyimlerimden yola çıkarak çünkü çok kızıl falan kullandım kızılın üstüne koyu bir renk yapmalısınız ki tutmalı tavsiyem eğer açık renk istiyorsanız kızılın üstüne gidin kuaförde açtırın istediğiniz renge boyatın ama kızılı evde kapatmak için üzerine koyu bir renk boyayın çikolata kahve koyu kestane falan gibi yerimseniben

Çikolata kahve ne açık nede koyu bir renk..
Tabi ten renginede göre değişir
Kiminde açık durur kiminkinde de koyu
Tabi siyah kadar koyu bir renk değildir..
Açık renk bile sayılır hatta..

palette çıkolata kahve kullanıyorum hep geçen cuma palette yerine garnier 'ın arzumun rengi adıyla geçen çikolata kahvesine boyadım..ki benim saçlarım kestane koyu renk yani...garnier palette den daha açık oldu..açık saçta dahahoş bi renk olabilir diye düşündüm

1 saat önce koleston köpük boya çikolata kahve boyadım boyamaz olaydım.Saçlarım altın karamel aralarda sarı olan bi renkti taki bu boyayı kullanana kadar.Üzerindeki renklere bakıp aldandım ve aldım.Saçlarım kızıla dönük çok koyu kahverengi oldu.1 saattir ağlıyorm aylardır rengini açmak için uğraştığım saçlarım siyah kızıl bişeye döndü.Bu boya hemen tedarülden kaldırılmalı!

canım keşke ilk önce burdan bir konu açsaydın köpük boyalar saçlarını koyu sevenler için ideal ama hiç göründükleri gibi çıkmıyor çok koyu oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…